Сьогоднішній торт сподобається всім любителям пухнастих десертів. Бісквітна основа буквально тане в роті. А щоб створити чарівне поєднання, насичене білком, просто додайте солодкий крем з кварку та протеїну. Хто зможе встояти?
Інгредієнти для бісквітної основи:
- 200 г борошна з цільнозернової шпельти
- 100 мл теплої води
- 100 мл напівзнежиреного молока
- 80 г ксиліту
- 15 г кокосової олії
- 4 яйца
- 2 ч.л. розпушувача
Інгредієнти для начинки:
- 500 г кисломолочного сиру з низьким вмістом жиру
- 30 г протеїнового порошку (ми використовували неароматизований, але підійде будь-який)
- 30 г ліофілізованої полуниці та малини
- смакові краплі
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інгредієнти:
Відокремити жовтки від білків у різні миски. До білків додати ксиліт і збити до стійких піків. За допомогою блендера збийте жовтки з невеликою кількістю теплої води до утворення піни. Далі додаємо молоко, розтоплену кокосову олію та борошно (змішане з розпушувачем). Потім обережно вмішуємо в цю суміш яєчні білки.
Візьміть форму для торта і вистеліть дно і боки папером для випічки. Якщо у вас немає паперу, збризніть його олією та притрусіть борошном. Вилийте тісто у форму і випікайте в розігрітій до 180 °C духовці 20-30 хвилин, поки бісквіт не стане золотисто-коричневим.
Поки корж вистигає, починаємо готувати начинку. Збиваємо сир з протеїном та ванільними краплями. Візьміть охолоджений корж і розріжте його навпіл по горизонталі. Нанесіть частину крему на першу половину коржа і посипте її половиною (15 г) ваших ліофілізованих фруктів.
Складіть обидві частини торта разом і нанесіть зверху решту крему. Потім посипте торт рештою 15 г ліофілізованої полуниці та малини, і все готово.
Дати торту охолонути в холодильнику принаймні кілька годин. Крем гарно застигне і зробить бісквіт більш вологим. Крім кращого смаку, його також буде легше розрізати на шматочки.
Поживна цінність | 1 порція (всього 12 порцій) |
---|---|
Енергетична цінність | 152 кал |
Протеїни | 12 г |
Вуглеводи | 15.5 г |
Жири | 4 г |
Клітковина | 3 г |
Якщо ви хочете насолодитися пишним десертом з ідеальним кремом, то цей торт просто необхідно спробувати. Крім того, він також є дуже поживним, тому ви можете не боятися регулярно включати його у свій раціон, навіть якщо намагаєтеся схуднути.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар