Осінній сезон, звісно, включає в себе не лише страви з гарбуза. Саме тому цього разу ми обрали яблучні оладки, які завдяки кориці наповнюють всю кухню дивовижним запахом. Окрім соковитих яблук, основа також містить овес, який збільшить частку клітковини та допоможе створити ідеальну консистенцію. І, звичайно ж, додатковий протеїн у вигляді порошку є обов’язковим, оскільки він допоможе збільшити частку білків. Щоб створити ідеальний кулінарний досвід, просто додайте карамелізоване яблуко та рідке мигдальне масло при подачі.
Інгредієнти:
- 150 мл напівзнежиреного молока
- 100 г вівсянки
- 100 г яблук (приблизно 1 штука)
- 20 г ванільного протеїнового порошку
- 10 мл кленового сиропу
- 1 яйце
- 1 ст.л. лимонного соку
- ½ ч л кориці
- ½ ч л сушеного імбиру
- ½ ч. л. харчової соди
- кокосова аерозольна олія
Інгредієнти для прикраси:
- 100 г яблук (приблизно 1 штука)
- 20 г БІО мигдальної пасти
- 10 мл кленового сиропу
- ½ ч л кориці
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Почніть з приготування тіста. Візьміть яблуко, розріжте його навпіл, видаліть серцевину і натріть на крупній тертці в миску. Потім додайте вівсяні пластівці, яйця, молоко, кленовий сироп та протеїн і перемішайте до однорідної маси. Додайте в тісто корицю, мелений імбир, соду та лимонний сік і знову все перемішайте. Потім візьміть сковороду (це також може бути млинцева сковорода), збризніть поверхню аерозольною олією і смажте млинці з обох боків до золотистого кольору.
Перед подачею на стіл, вам також потрібно буде приготувати карамелізоване яблуко. Наріжте 100 г яблука невеликими шматочками (можна також почистити шкірку), змішайте його з корицею та кленовим сиропом. Потім викладіть на сковороду, змащену олією, і обсмажте до золотистого кольору. Після цього можна подавати до столу.
Подавайте млинці теплими, з карамелізованим яблуком і политі невеликою кількістю мигдалевої пасти, яке допоможе створити ідеальне поєднання смаків.
Поживна цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 447 ккал |
Протеїни | 22 г |
Вуглеводи | 57 г |
Жири | 13 г |
Клітковина | 7 г |
Ну що, ви вже в захваті від цих осінніх млинців з ідеальним поєднанням яблук, кориці та мигдалевого масла? Спробуйте і переконайтеся, що вони стануть вашим новим улюбленим сніданком.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар