Вам захотілося смачної сирної пасти? А що, якщо ми скажемо вам, що у нас є рецепт традиційних макаронів з сиром у більш здоровому варіанті, повному протеїну? Не знаємо, як ви, а ми одразу ж піддалися спокусі цього вершкового делікатесу. Хочете знати, чому? Дивіться самі!
Інгредієнти:
- 400 мл води
- 150 г коротких макаронів або ріжків
- 100 мл молока
- 60 г твердого сиру (в ідеалі – чеддер)
- 30 г дрібного напівжирного сиру без грудочок
- 1 зубчик часнику
- ½ чайної ложки гірчиці
- велика жменя шпинату
- сіль та чорний мелений перець за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Приготування:
Роздавлений часник обсмажте на невеликій кількості олії, додайте сіль, приправи, влийте воду і молоко, доведіть до кипіння. Коли закипить, всипте макарони і варіть до м’якості. Після приготування, зніміть з вогню. Воду не зливайте, вона стане основою соусу, але якщо її забагато/замало, то можна додати або долити трохи молока/води за потребою. До готової пасти додайте натертий твердий сир і перемішайте, доки сир не розчиниться. Далі додайте трохи гірчиці та листя шпинату, яке зів’яне від нагрівання.
Все ретельно разом перемішайте, а наостанок додайте кисломолочний сир. Подавати пасту можна одразу після приготування, посипавши свіжою петрушкою. Смачного!
Ми віримо, що незабаром ви потішите себе та своїх близьких цим простим рецептом протеїнових макаронів з сиром. Якщо ви одразу закохалися в рецепт, то можете підтримати його, поділившись.
Додати коментар