Фітнес-рецепт: Великоднє печиво

Фітнес-рецепт: Великоднє печиво

Хоча Різдво відоме своєю великою кількістю святкових ласощів, Великдень, безумовно, заслуговує на власну порцію смаколиків. Ми закохалися в цей рецепт після першого ж шматочка. Поєднання хрусткого печива та вершково-фундукової начинки просто божественне.

Інгредієнти:

Інгредієнти для завершального штриха:

Великоднє печиво - Інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Змішайте 2 види борошна з цукром і сіллю. Додайте яйце, мед, розм’якшене вершкове масло і вимішуйте, поки не вийде туге тісто. Дайте йому відпочити в холодильнику принаймні годину.

Потім підготуйте кондитерський килимок, злегка притрусіть його борошном, розкачайте тісто до товщини приблизно 3 мм і виріжте різні форми для печива на великодню тематику. Не забудьте вирізати серединки з половини фігурок, щоб згодом можна було просочити їх горіховим кремом.

Великоднє печиво - спосіб приготування

Викладіть печиво на деко, застелене пергаментним папером, і випікайте в розігрітій до 180°C духовці приблизно 12-15 хвилин.

Коли печиво охолоне, намастіть нижню частину кожного печива горіховою протеїновою пастою і складіть його з верхівками з видаленими серединками. Посипте цукровою пудрою через сито, коли все буде готово.

Ознайомтеся з нашими бестселерами:

Поживна цінність

1 штука (всього 40 штук)

Енергетична цінність65 ккал
Протеїни1.5 г
Вуглеводи7,5 г
Жири3 г
Клітковина1 г

Великдень просто не був би повним без різноманітних солодких смаколиків, а це печиво – ідеальне доповнення до будь-якої святкової паски.

Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *