Рецептів намазок ніколи не буває забагато. Цей навіть має ту перевагу, що ним можуть насолоджуватися й вегани. Тофу та в’ялені помідори утворюють основу, створюючи ароматне поєднання. Потім до них додають кетчуп, спеції та улюблені трави. Ви побачите, що вам сподобається їсти його на сніданок, перекуси або як заправку до овочів.
Інгредієнти:
- 240 г тофу в розсолі
- 100 г в’ялених помідорів
- 3 столові ложки кетчупу, підсолодженого стевією
- 1 чайна ложка орегано
- ½ чайної ложки солі
- щіпка меленого перцю
- копчена паприка за смаком
- сушений часник за смаком
- перець чилі за смаком (за бажанням)
- трави на ваш вибір
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
В’ялені помідори поставити на десять хвилин у воду, щоб вони розм’якли.
Ви також можете використовувати в’ялені помідори в олії, оскільки їх не потрібно ставити у воду, їх можна використовувати одразу. Однак це збільшить енергетичну цінність намазки. Підготовлені помідори виймаємо з рідини та кладемо в блендер. Додайте всі інші інгредієнти, а саме: нарізаний тофу (злийте з нього розсіл та просушіть паперовим рушником), кетчуп, орегано, перець, копчену паприку, сушений часник, перець чилі та сіль.
Збиваємо все до однорідного крему. І все готово. Намажте його на хліб та прикрасьте улюбленою зеленню.
Харчова цінність | Весь спред |
---|---|
Енергетична цінність | 267 ккал |
Протеїни | 23 г |
Вуглеводи | 19 г |
Жири | 11 г |
Окрім хліба, намазка чудово смакує як соус до овочів. Ви можете насолоджуватися ним на сніданок або як здоровим перекусом протягом напруженого дня.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар