Фітнес-рецепт: Веганський полуничний торт без випічки

Фітнес-рецепт: Веганський полуничний торт без випічки

Не любите пекти? Це зовсім не проблема! Приготуйте легкий полуничний торт без випічки, який зачарує багатьох любителів десертів. Він швидко готується, виглядає приголомшливо, а про його смак можна писати вірші! Зробімо це!

Інгредієнти для основи:

Інгредієнти для 1-го шару:

Інгредієнти для 2-го шару:

  • 300 г полуниці
  • 300 мл води
  • 1 ч.л. агару (або іншого желатину)

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Приготування:

Підготуйте круглу форму для торта, яку збризніть кокосовою олією, щоб уникнути прилипання тіста по краях до форми. У мисці змішайте вівсяну кашу, подрібнені горіхи, сироп агави, воду та банан. Перемішайте до однорідного м’якого тіста. Викладіть тісто у підготовлену форму для торта і рівномірно притисніть його до дна.

Приступайте до приготування 1-го шару. Перш за все, ретельно розмішайте протеїн у 400 мл води. Потім додайте до протеїну насіння чіа та перемішайте. Підготуйте невелику каструлю з 200 мл води і доведіть воду до кипіння. Потім додайте агар, перемішайте і зупиніться, коли почнуть утворюватися бульбашки. Змішайте його з протеїновою сумішшю і вилийте на підготовлену основу. Поставте корж в холодильник на 10 хвилин для охолодження.

Поки корж остигає, готуємо 2-й шар. Змішайте полуницю зі 100 мл води, а решту 200 мл води знову доведіть до кипіння, додайте агар і перемішуйте, доки не почнуть утворюватися бульбашки, а потім зупиніться. Потім змішайте агар з полуницею і вилийте суміш на верх торта. Готовий торт поставте в холодильник і дайте йому охолонути щонайменше 2 години. Після охолодження розріжте торт на 10 частин і насолоджуйтесь легким полуничним десертом!

Фітнес-рецепт: Веганський полуничний торт без випічки
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬНА 1 ШМАТОК (ВСЬОГО 10 ШМАТКІВ)
Калорії 215
Протеїни9 г
Вуглеводи27 г
Жири7 г

Ми віримо, що цей легкий полуничний торт без випічки сподобається вам так само, як і нам, і ви будете готувати його регулярно. Якщо ви знаєте інших любителів десертів, то обов’язково поділіться з ними цим рецептом.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *