Фітнес-рецепт: Суп із чорної квасолі та макаронами

Фітнес-рецепт: Суп із чорної квасолі та макаронами

Ви уникаєте супів, тому що від них швидко з’являється відчуття голоду? Із цим супом цього не станеться. Завдяки квасолі та протеїновим макаронам, він насичений білком, який допоможе вам надовго насититися. Звичайно ж, в ньому багато овочів, багатих на клітковину. Це робить суп багатим на поживні речовини, чудовим на смак та із захоплюючим ароматом. Ідеально підходить для обіду та вечері.

Інгредієнти:

  • 400 г консервованих нарізаних помідорів
  • 300 г чорної квасолі
  • 150 г протеїнових макаронів
  • 150 г стебел селери
  • 4 зубчики часнику
  • 2 морквини середнього розміру
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1,5 літра овочевого бульйону
  • 1 цибулина
  • 1 жменя петрушки + для прикраси
  • 1 чайна ложка сушеного базиліка
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Дрібно нарізати цибулю та часник, моркву та селеру нарізати невеликими шматочками. У великій каструлі розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю, моркву, селеру та через деякий час кидаємо часник. Далі додаємо нарізані помідори, овочевий бульйон, промиту квасолю, сушений базилік та варимо суп, поки овочі не стануть м’якими. Коли суп закипить, в іншу каструлю висипаємо в підсолену воду протеїнові макарони та варимо згідно із зазначеною інструкцією.

Суп із чорної квасолі та макаронами

Наприкінці варіння посоліть суп, поперчіть та всипте жменю подрібненої петрушки. Знімаємо із плити та всипаємо відварені протеїнові макарони. І все готово. При подачі прикрасьте суп подрібненою петрушкою.

Суп із чорної квасолі та макаронами

Харчова цінність

1 порція (всього 5 порцій)

Енергетична цінність306 ккал
Протеїни19 г
Вуглеводи40 г
Жири6 г
Клітковина8 г

Цей суп чудово ситний, тому ви насолодитеся ним сповна. Завдяки простоті приготування, кожен може приготувати його вдома.

Не соромтеся ділитися своїми роботами з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *