Втомилися від кускусу з м’ясом, тофу та овочами, приготованого тисячею різних способів? Тоді давайте урізноманітнимо свій раціон цією солодкою альтернативою. Мак, який чудово доповнює сублімована малина, забезпечить чудовий смак. Молоко об’єднує все разом, тому ви отримуєте ідеально збалансоване поєднання всіх інгредієнтів на столі.
Інгредієнти:
- 300 мл знежиреного молока
- 70 г кускусу
- 30 г неароматизованого протеїну
- 20 г меленого маку
- 10 г ліофілізованої малини
- карамельний сироп Zero, щоб підсолодити смак
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Подрібніть мак у кавомолці. Потім висипте його в каструлю (чайну ложку маку відкладіть для прикраси), додайте кускус і неароматизований протеїн.
Влийте молоко, перемішайте усе разом і доведіть до кипіння. Коли почне закипати, зніміть з плити і залиште суміш під кришкою приблизно на 10-15 хвилин, щоб все разом розм’якло. Коли все буде готове, перемішайте і подавайте до столу.
Прикрасьте ліофілізованою малиною, маком, що залишився, та карамельним сиропом Zero та насолоджуйтеся.
Наша порада: Якщо бажаєте, щоб ваш кускус вийшов ще смачнішим, то додайте горіхової пасти, подріблених горіхів чи кокосового молока.
Поживна цінність | 1 повноцінна порція |
---|---|
Енергетична цінність | 578 ккал |
Протеїни | 47 г |
Вуглеводи | 67 г |
Жири | 12 г |
Клітковина | 7 г |
Солодкий кускус ідеально підходить для сніданку. Проте, якщо ви полюбляєте солодкий обід, то він чудово вам смакуватиме в обідню пору.
Не соромтеся ділитися вашими творіннями через соцмережі з позначкою #gymbeamua.
Додати коментар