Фітнес-рецепт: Протеїнові млинці з кіноа

Фітнес-рецепт: Протеїнові млинці з кіноа

Якщо вам набридли звичайні млинці з борошна, яєць та молока, то спробуйте цей менш поширений варіант з кіноа та протеїновим порошком. Вони виходять дуже пишними, повітряними і підкорять вас своїм чудовим смаком. Приготування кіноа може зайняти трохи більше часу, ніж приготування традиційних млинців, але нехай це вас не зупиняє. Результат того вартий.

Інгредієнти:

+ кокосова олія або аерозольна олія для змащування сковороди

Інгредієнти для прикраси:

Протеїнові млинці з кіноа - інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Почніть з ретельного промивання кіноа і варіть її до готовності відповідно до інструкцій на упаковці. Після приготування дайте їй охолонути.

У мисці змішайте звичайне борошно, охолоджену кіноа, ванільний протеїновий порошок, розпушувач і дрібку солі. В окремій мисці збийте яйця та молоко, а потім вилийте все в другу миску з борошняною сумішшю та іншими інгредієнтами. Ретельно перемішайте все, поки не отримаєте однорідне тісто.

Протеїнові млинці з кіноа - тісто

Далі розігрійте сковороду з кокосовою олією або збризніть її аерозольною олією і вилийте на неї приблизно третину тіста. Смажте приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку або до золотистої скоринки. Повторіть з рештою тіста, щоб приготувати більше млинців.

Подавайте готові млинці з грецьким йогуртом, арахісовою пастою, подрібненим мигдалем та нарізаною полуницею.

Порада: Ви також можете доповнити млинці солодкими сиропами Zero.

Протеїнові млинці з кіноа

Ознайомтеся з нашими бестселерами:

Поживна цінність

1 млинець (всього 3 млинця)

Енергетична цінність452 ккал
Протеїни29 г
Вуглеводи60 г
Жири10 г
Клітковина3 г

Якщо ви хочете додати новий вимір смаку до своїх млинців, то спробуйте цей варіант з кіноа та протеїном. Він порадує вас своєю поживною цінністю та смаком.

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, використовуючи хештег #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *