Фітнес-рецепт: Полуничні міні-чізкейки без випічки

Фітнес-рецепт: Полуничні міні-чізкейки без випічки

Сьогоднішній десерт із хрусткою основою, апетитним кремом та смаком і запахом полуниці неодмінно сподобається всім любителям чізкейків. В цьому десерті без випічки ми змішали маскарпоне із кварком, щоб збільшити вміст протеїну та зменшити вміст жиру. Основа, що складається із вівсяних пластівців та кокосової олії, надає йому чудового аромату. Тож, хто хоче спробувати?

Інгредієнти для основи:

Інгредієнти для начинки:

Інгредієнти для полуничного топінгу:

  • 150 г замороженої полуниці
  • 1 ст.л. кленового сиропу
  • 1 ч.л. кукурудзяного крохмалю
  • трішки води
Чізкейк без випічки з полуницею - інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Спочатку готуємо основу. Подрібніть вівсяні пластівці та кеш’ю на борошно та змішайте їх із розм’якшеною (не рідкою) кокосовою олією та кленовим сиропом. Видавіть цю суміш на дно меншої форми, застеленої папером для випічки (ми використовували форму 20×20 см), та залиште її принаймні на 15 хвилин в холодильнику, щоб вона стала більш твердою. Тим часом готуємо решту шарів, починаючи з начинки. Збийте маскарпоне із кварком, ванільним екстрактом та підсолодіть ванільними ароматизаторами за вашим смаком. Якщо ви задоволені смаком крему, приступайте до полуничного шару.

Заморожену полуницю зварити в невеликій кількості води до м’якості. Потім за допомогою блендера збийте її до однорідної маси, підсолодіть кленовим сиропом та знову поставте на плиту варитися. Коли полуниця почне кипіти та утворювати бульбашки, додайте кукурудзяний крохмаль, змішаний із невеликою кількістю води. Все добре перемішати та варити до загустіння. Потім знімаємо із плити та даємо хоча б частково охолонути.

Коли всі деталі готові, можна збирати десерт. Дістаньте основу із холодильника та рівномірно покрийте її підготовленим кварковим кремом. Зверху виливаємо полуничний топінг, потім ручкою ложки закручуємо топінг, створюючи ефект мармурового покриття.

Незапечений чізкейк з полуницею викласти на форму для випікання

Перед нарізкою поставити десерт в холодильник, щоб він застиг. А потім можна насолоджуватися.

Незапечений чізкейк з полуницею викласти на форму для випікання

Харчова цінність

1 штука (всього 16 штук)

Енергетична цінність145 ккал
Протеїни5 г
Вуглеводи11 г
Жири9 г

Якщо ви любите поєднання хрусткої основи та м’якого крему, ці міні-чізкейки стануть справжнім хітом!

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *