Вам потрібно завжди мати під рукою щось, що допоможе вам задовольнити свої потреби в солодощах? Тоді ви сьогодні потрапили в потрібне місце. Ми підготували рецепт смачних фінікових кульок з кеш’ю, вкритих ліофілізованою полуницею. Вони зачарують не лише чудовим смаком, але й насиченим кольором, від якого захочеться з’їсти їх всі.
Інгредієнти:
- 150 г горіхів кеш’ю
- 110 г фініків Medjool (приблизно 5 шт.), можна замінити фініковою пастою
- 15 мл кленового сиропу
- 30 г ванільного протеїну
- 50 г ліофілізованої полуниці (25 г для кульок, 25 г для обсипання)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Замочіть фініки без кісточок в гарячій воді на 10 хвилин, щоб розм’якшити їх. Якщо ви використовуєте фінікову пасту, цей крок можна пропустити. Потім змішайте фініки з горіхами кеш’ю та кленовим сиропом. Додайте до суміші ванільний протеїновий порошок та 25 г подрібненої ліофілізованої полуниці і перемішайте все разом. У вас повинна вийти густа, не прилипаюча до рук суміш, з якої можна сформувати невеликі кульки. Якщо суміш прилипає до рук, додайте трохи сухого інгредієнта. Це може бути, наприклад, більше протеїнового порошку або кокосового борошна. Потім подрібніть решту 25 г ліофілізованої полуниці та притрусіть нею кульки. І це все. Ви можете їсти їх одразу або дати їм охолонути в холодильнику і отримати освіжаючий десерт.
Харчова цінність | 1 кулька (всього вийде 21 кулька) |
---|---|
Енергетична цінність | 75 ккал |
Протеїни | 3 г |
Вуглеводи | 8 г |
Жири | 3.5 г |
Якщо ви любите солодощі та маленькі десерти, якими можна насолоджуватися в будь-який час доби, ви неодмінно закохаєтесь в ці кульки. Поєднання полуниці та горіхів кеш’ю не може розчарувати.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар