Інгредієнти:
- 100 г знежиреного молока
- 100 г ванільної суміші для кексу в чашці
- 40 г полуничного джему
- 10 г ліофілізованої малини
- 5 г топленого масла
- 1 яйце
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
У миску або будь-яку іншу ємність додайте ванільну суміш для кексу в чашці, яйце та молоко і перемішайте до однорідної маси.
Потім розігрійте масло у великій сковороді, вилийте в тісто, накрийте сковороду кришкою і випікайте на повільному вогні до золотистої скоринки. Як тільки млинець стане золотистим знизу, розділіть його на четвертинки і обсмажте з іншого боку приблизно 2 хвилини. Потім, прямо на сковороді, розділіть млинець на менші шматочки лопаткою і все готово. Після цього просто перекладіть його на тарілку, прикрасьте джемом та сухо замороженою малиною, і він готовий до подачі.
Наша порада: ви можете зробити рваний млинець ще смачнішим, змастивши його горіховим маслом, сиропом або шоколадними краплями.
Поживна цінність | 1 ціла порція |
---|---|
Енергетична цінність | 563 ккал |
Протеїни | 50 г |
Вуглеводи | 50 г |
Жири | 17 г |
Клітковина | 5 г |
Якщо вам сподобався цей рваний млинець, то ви також можете приготувати його з шоколадної суміші для кексу в чашці. Спробувати нові комбінації дуже легко.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, використовуючи #gymbeamua.
Додати коментар