Фітнес-рецепт: Австрійський млинець з малиною

Фітнес-рецепт: Австрійський млинець з малиною

Кожен напевно куштував незліченну кількість оладок та млинців. І єдиний спосіб перетворити їх на рваний млинець – це якщо щось пішло не так. Спробуймо цього разу приготувати його навмисно! При подачі на стіл він виглядає значно цікавіше, ніж млинець, і він також чудово смакує. Завдяки тому, що ми готуємо його з використанням суміші для кексів у чашці, рецепт надзвичайно простий.

Інгредієнти:

Австрійський рваний млинець з малиною - інградієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

У миску або будь-яку іншу ємність додайте ванільну суміш для кексу в чашці, яйце та молоко і перемішайте до однорідної маси.

Австрійський рваний млинець з малиною - процес

Потім розігрійте масло у великій сковороді, вилийте в тісто, накрийте сковороду кришкою і випікайте на повільному вогні до золотистої скоринки. Як тільки млинець стане золотистим знизу, розділіть його на четвертинки і обсмажте з іншого боку приблизно 2 хвилини. Потім, прямо на сковороді, розділіть млинець на менші шматочки лопаткою і все готово. Після цього просто перекладіть його на тарілку, прикрасьте джемом та сухо замороженою малиною, і він готовий до подачі.

Наша порада: ви можете зробити рваний млинець ще смачнішим, змастивши його горіховим маслом, сиропом або шоколадними краплями.

Австрійський рваний млинець з малиною
Поживна цінність1 ціла порція
Енергетична цінність563 ккал
Протеїни50 г
Вуглеводи50 г
Жири17 г
Клітковина5 г

Якщо вам сподобався цей рваний млинець, то ви також можете приготувати його з шоколадної суміші для кексу в чашці. Спробувати нові комбінації дуже легко.

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, використовуючи #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *