Якщо ви любите італійські десерти, вам напевно сподобається рецепт цього незвичайного варіанту класичного тірамісу. Ми зробили крем більш легким та освіжаючим, поєднавши його із ліофілізованою малиною, яка також зробить цей рецепт ще красивішим. В результаті вийшов вишуканий десерт, який підійде для будь-якого свята.
Інгредієнти:
- 500 г сиру з низьким вмістом жирів
- 100 г бісквітних пальчиків
- 60 мл кави – еспресо лунго
- 30 г протеїнового порошку зі смаком ванільної стевії
- 30 г ліофілізованої малини
- 10 г еритриту
- 2 яйця
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку заваріть каву і дайте їй охолонути. Потім візьміть яйця та відокремте жовтки від білків. Покладіть білки в миску разом з еритритом та збийте їх до стійких піків.
В іншій мисці змішати сир з протеїном. Потім поступово додайте його до збитих яєчних білків. Нарешті, обережно додайте до суміші яєчні жовтки. Повинен вийти приємний однорідний крем.
Перелийте остиглу каву у велику миску, щоб можна було просочити нею бісквіти. Після цього підготуйте склянки об’ємом 250 мл, розріжте бісквітні пальчики навпіл, занурте їх в каву та починайте викладати.
Наступний шар – подрібнена ліофілізована малина, а потім шар сиру. Складайте так кожну склянку, доки вона не заповниться. Якщо у вас залишилися залишки бісквітних пальчиків та малини, використовуйте їх як прикрасу зверху.
Поставте наповнені склянки в холодильник і дайте застигнути принаймні годину, щоб смаки поєдналися. Після цього можна подавати до столу.
Наша порада: якщо ви хочете надати десерту додатковий смаковий акцент, можете прикрасити його завитками із чорного шоколаду.
Харчова цінність | 1 порція (всього 4 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 267 ккал |
Протеїни | 27 г |
Вуглеводи | 27 г |
Жири | 5 г |
Клітковина | 3 г |
Ця менш калорійна версія класичного тірамісу освіжить вас та забезпечить організм необхідними білками. Поєднання кави та ванільного сиру припаде до смаку кожному.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.
Додати коментар