Фітнес-рецепт: Легкий салат з яєчним омлетом та козячим сиром

Фітнес-рецепт: Легкий салат з яєчним омлетом та козячим сиром

Цей рецепт напевно сподобається всім, хто любить незвичайні смакові поєднання. Ми вирішили поєднувати козячий сир із персиками, помідорами та медово-гірчичним соусом, який не додає зайвих калорій. Якщо ви належите до числа шанувальників низьковуглеводної дієти, то вам обов’язково сподобається цей варіант. В іншому разі ви можете доповнити вуглеводи хлібом.

Інгредієнти:

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Промиваємо салат, даємо стекти зайвій воді та викладаємо на тарілку. Помідори нарізаємо дольками та відкладаємо разом із салатом. Потім відокремте три яєчні білки або, якщо ви не знаєте, що робити із жовтками, що залишилися, можете використати рідкі яєчні білки. Візьміть невелику антипригарну сковорідку (в ідеалі – таку, в яку поміститься лише одне яйце, або ж ви можете використати сковорідку для млинців), збризніть її олією та розігрійте. Викладіть на неї яєчні білки та зачекайте, поки вони повністю приготуються. Вони готові, коли стають твердими і не трясуться, як желе, коли ви рухаєте сковорідку. Готовий омлет із білків викладіть на тарілку, де ви готували салат. Посоліть за смаком.

Далі беремо персик та нарізаємо його невеликими часточками. Розігріваємо більшу сковороду, знову збризкуємо її олією, даємо персику карамелізуватися і викладаємо його на салат із помідорами. Тепер все, що вам залишилося зробити, це викласти козячий сир поверх омлету і присипати його насінням конопель. Нарешті, полийте зверху медово-гірчичним соусом ZERO і все готово.

Легкий салат із омлетом з яєчних білків та козячим сиром

Харчова цінність

1 порція

Енергетична цінність316 ккал
Протеїни26.5 г
Вуглеводи14 г
Жири16.5 г
Клітковина3 г

Якщо ви прихильник низьковуглеводної дієти, цей рецепт ідеально підходить для вас. В іншому випадку, ви можете насолоджуватися цим делікатесом з хрусткими тостами.

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *