Ви любите торти, але не хочете проводити години на кухні, а потім мити купу посуду? Тоді цей рецепт саме для вас. Його приготування не може бути простішим. Вам потрібно лише змішати всі інгредієнти та викласти їх у форму для торта. Навіть менш досвідчені кондитери можуть приготувати цей торт. Хоча його приготування просте, ніхто не здогадається. Він вразить як своїм привабливим виглядом, так і вишуканим смаком. Кожен шар створює чарівне збалансоване поєднання. Тож давайте одразу почнемо.
Інгредієнти для основи:
- 240 г мигдалевого борошна
- 100 г кокосового борошна
- 300 г фініків (можна також використовувати фінікову пасту)
- 100 мл води
Інгредієнти для кремового шару:
- 600 г кокосового молока (тільки густа частина)
- 100 г кокосової олії RBD
- 100 г пасти кеш’ю
- 70 г сиропу агави
- 200 г протеїну True Whey зі смаком білого шоколаду
Інгредієнти для шоколадного ганаша:
- 90 г чорного шоколаду Fitcheat з ваніллю (можна використовувати будь-який інший чорний шоколад)
- 20 г кокосової олії RBD
- 100 мл консервованого кокосового молока (рідка частина)
Інгредієнти для прикраси:
- 20 г насіння конопель
- 10 г ліофілізованої малини
- 20 г какао-бобів
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Для початку підготуємо основу. Процедура досить проста. Візьміть всі інгредієнти для цієї частини – мигдальне та кокосове борошно, фініки та воду і покладіть все разом у блендер. Змішуємо до отримання однорідної маси. Підготуйте форму для торта (наша була діаметром 26 см) зі знімним дном. Нанесіть тонкий шар олії у формі спрею або застеліть її папером для випічки (вирізаним за формою дна форми). Потім рівномірно викладіть масу у форму для торта.
І можна одразу переходити до другого шару. У миску кладемо кокосове молоко (тверду частину), пасту кеш’ю, сироп агави, сироватковий протеїн і розтоплену кокосову олію. Збиваємо все разом до отримання однорідного крему. Потім перелийте його у форму для торта і поставте в холодильник, де він гарно застигне. У холодильнику цей процес займає приблизно дві години. Якщо ви хочете, щоб десерт був готовий швидше, можете скористатися морозильною камерою і поставити торт застигати там.
Коли крем застигне, можна приступати до створення шоколадного ганаша. Спочатку підготуйте водяну баню. Візьміть велику каструлю, налийте гарячої води і доведіть її до кипіння на плиті. Потім поставте туди порожню посудину для ганаша. Виливаємо туди шоколад і додаємо 20 г кокосової олії. Даємо їм разом розтопитися, поки маса не стане рідкою. Потім додаємо 100 мл консервованої рідини з кокосового молока і даємо їй прогрітися ще 2-3 хвилини. Потім дістаємо торт з холодильника або морозилки і поливаємо зверху приготованим шоколадним ганашем.
На завершення прикрасьте торт насінням конопель, ліофілізованою малиною та какао-бобами.
Харчова цінність | 1 порція (всього 14 порцій) |
---|---|
Калорії | 516 |
Протеїни | 21 г |
Вуглеводи | 30 г |
Жири | 34 г |
Клітковина | 3 г |
Якщо ви любите кремові десерти, можете бути впевнені, що цей кокосовий торт стане одним з ваших улюблених. А завдяки простоті приготування він буде з’являтися в холодильнику дуже часто.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.
Додати коментар