Фітнес-рецепт: Хрусткі насіннєві крекери

Фітнес-рецепт: Хрусткі насіннєві крекери

Любите хрусткі ласощі? Тоді вам варто спробувати ці крекери. Основа складається з великої кількості корисного насіння, яке має безліч різних смаків. А коли вони поєднані, то створюють ідеальний мікс. Ви можете їсти їх самостійно як вечірній перекус. Крекери також чудово поєднуються з салатом, гуакамоле, хумусом та іншими соусами.

Інгредієнти:

Хрусткі насіннєві крекери - інгредієнти

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Змішайте всі сухі інгредієнти, тобто борошно, овес, мак, сіль та інше насіння (соняшника, гарбуза, конопель та льону) разом. Влийте оливкову олію та воду і замісіть круте тісто.

Хрусткі насіннєві крекери - спосіб

Потім візьміть деко, застеліть його папером для випічки і пальцями розподіліть тісто якомога тонше по всій поверхні. Ставимо тісто в розігріту до 180 °C духовку і випікаємо 15 хвилин. Після випікання дістаньте з духовки і ще теплим наріжте на крекери (ми нарізали на квадратики, але можна також зробити смужки або зовсім інші форми). Ставимо крекери в духовку ще на 10-20 хвилин, знову при 180 °C. Якщо у вас густіше тісто, ви можете випікати довше. Дайте крекерам повністю охолонути і подавайте їх або самі по собі, або з будь-яким соусом чи салатом. Вони також чудово смакують з хумусом, гуакамоле або улюбленим спредом. Зберігайте нез’їдені крекери в закритому контейнері, де вони зберігатимуться кілька тижнів.

Хрусткі насіннєві крекери

Поживна цінність

1 крекер (загалом приблизно 30)

Энергетическая ценность65 ккал
Протеїни2.5 г
Вуглеводи4 г
Жири4 г
Клітковина1,5 г

Якщо ви любите хрусткі ласощі, то ці крекери вам сподобаються. З чим їх смакувати – вирішувати вам.

Будь ласка, не соромтеся ділитися своїми творіннями в соціальних мережах, позначаючи їх тегом #gymbeamua

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *