Любите хрусткі ласощі? Тоді вам варто спробувати ці крекери. Основа складається з великої кількості корисного насіння, яке має безліч різних смаків. А коли вони поєднані, то створюють ідеальний мікс. Ви можете їсти їх самостійно як вечірній перекус. Крекери також чудово поєднуються з салатом, гуакамоле, хумусом та іншими соусами.
Інгредієнти:
- 120 г пшеничного борошна грубого помелу
- 100 мл води
- 60 г вівса
- 50 г насіння соняшнику
- 50 г гарбузового насіння
- 30 г маку
- 30 г лляного насіння
- 30 г насіння конопель
- 30 мл оливкової олії
- 1 чайна ложка солі
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Змішайте всі сухі інгредієнти, тобто борошно, овес, мак, сіль та інше насіння (соняшника, гарбуза, конопель та льону) разом. Влийте оливкову олію та воду і замісіть круте тісто.
Потім візьміть деко, застеліть його папером для випічки і пальцями розподіліть тісто якомога тонше по всій поверхні. Ставимо тісто в розігріту до 180 °C духовку і випікаємо 15 хвилин. Після випікання дістаньте з духовки і ще теплим наріжте на крекери (ми нарізали на квадратики, але можна також зробити смужки або зовсім інші форми). Ставимо крекери в духовку ще на 10-20 хвилин, знову при 180 °C. Якщо у вас густіше тісто, ви можете випікати довше. Дайте крекерам повністю охолонути і подавайте їх або самі по собі, або з будь-яким соусом чи салатом. Вони також чудово смакують з хумусом, гуакамоле або улюбленим спредом. Зберігайте нез’їдені крекери в закритому контейнері, де вони зберігатимуться кілька тижнів.
Поживна цінність | 1 крекер (загалом приблизно 30) |
---|---|
Энергетическая ценность | 65 ккал |
Протеїни | 2.5 г |
Вуглеводи | 4 г |
Жири | 4 г |
Клітковина | 1,5 г |
Якщо ви любите хрусткі ласощі, то ці крекери вам сподобаються. З чим їх смакувати – вирішувати вам.
Будь ласка, не соромтеся ділитися своїми творіннями в соціальних мережах, позначаючи їх тегом #gymbeamua
Додати коментар