Паста, вершковий соус та гриби. У вас вже течуть слинки? Цей простий рецепт готується дуже швидко, і ми гарантуємо, що вам сподобається поєднання всіх інгредієнтів. У цьому рецепті немає м’яса, тому навіть вегетаріанці можуть насолоджуватися ним. І не хвилюйтеся, що після нього ви все ще будете голодні. Паста з високим вмістом протеїну забезпечить достатній вміст білка і перетворить страву на збалансований обід або вечерю.
Інгредієнти:
- 250 г грибів
- 200 г протеїнової пасти
- 200 мл 10% вершків
- 10 г пармезану
- 4 зубчики часнику
- 2 ст.л. соєвого соусу
- 1 ст.л. оливкової олії
- жменю свіжої петрушки + трохи для прикраси
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Відваріть протеїнову пасту до м’якості згідно з інструкцією на упаковці. Тим часом починаємо готувати соус. Обсмажте дрібно нарізаний або пропущений через прес часник на оливковій олії, додайте нарізані гриби і обсмажуйте, поки вони не пустять воду. Потім додайте вершки, соєвий соус, чорний мелений перець і готуйте все разом. Насамкінець додайте дрібно нарізану петрушку, сіль за смаком та відварену пасту. При подачі на стіл посипте блюдо петрушкою, що залишилася, і пармезаном.
Поживна цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 646 ккал |
Протеїни | 44 г |
Вуглеводи | 60 г |
Жири | 24 г |
Клітковина | 7 г |
У цьому вершковому соусі з протеїновю пастою є все, що вам може знадобитися на обід або вечерю. Чудовий смак, чарівний аромат і хороша порція білка.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар