Ми не можемо дочекатися Різдва, аби поласувати запашним ніжним горіховим печивом з ванільним кремом та шоколадною глазур’ю! Як завжди, ми приготували це смачне печиво з корисними інгредієнтами, але результат говорить сам за себе! Почаклуймо разом над цим горіховим делікатесом!
Інгредієнти для тіста:
- 100 г волоських горіхів
- 90 г тростинної цукрової пудри
- 20 г цільнозернового борошна зі спельти
- 1 яйце
- дрібка солі
Інгредієнти для крему:
- 400 мл мигдалевого/знежиреного молока
- 1 упаковка (40 г) ванільної пудри для пудингу
- 40 г тростинного цукру
- ½ ч. л. агару (3 г)
Інгредієнти для глазурі:
- 100 г чорного шоколаду
- 1 ч л кокосової олії
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку приготуйте тісто, подрібнивши волоські горіхи, додавши борошно, цукор, сіль та яйце. Наповніть кондитерський мішок липким тістом і почніть створювати маленькі півмісяці на деку, застеленому папером для випічки. Залишайте достатню відстань між окремими шматочками печива, оскільки під час випікання вони збільшуватимуться. Випікайте печиво приблизно 15 – 20 хвилин за температури 160 °C.
Тим часом приготуйте крем, змішавши в шейкері пудинговий порошок, тростинний цукор, агар та мигдалеве молоко. Вилийте суміш у каструлю і варіть до загустіння. Дайте пудингу та печиву повністю охолонути. Наповніть кондитерський мішок пудинговим кремом і прикрасьте печиво. Занурте печиво в розтоплений шоколад з кокосовою олією. Дайте глазурі охолонути. Тепер печиво півмісяці готове, можете подавати. Смачного!
Примітка: Печиво не призначене для тривалого зберігання. Його необхідно спожити протягом трьох днів. Зберігати в холодильнику у відкритому контейнері.
Ми віримо, що це чарівне горіхове печиво з ванільним кремом принесе чудовий аромат у вашу оселю, і ви будете насолоджуватися ним разом зі своїми близькими. Нехай ваші рідні та друзі матимуть ідеальну різдвяну атмосферу, і надішліть їм рецепт.
Не соромтеся ділитися своїми шедеврами з нами в соціальних мережах, позначаючи їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар