В наших рецептах ми зазвичай любимо використовувати смачні та легкодоступні інгредієнти, але вони також повинні мати якісний та збалансований склад, корисний для нашого організму. Саме так було створено цей новий смачний рецепт. Спробуйте наші смачні булочки з корицею та гарбузовим пюре, які неодмінно мають стати частиною вашого листопадового меню!
Інгредієнти для тіста:
- 200 г борошна спельти
- 100 г гарбузового пюре
- 50 мл молока
- 25 г кокосового цукру
- 1 ч.л. розпушувача
- ½ ч.л. меленої кориці
Інгредієнти для начинки:
- 40 г кокосового цукру
- 35 г вершкового масла
- 1 повна ч.л. кориці
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку готуємо тісто – змішуємо борошно з содою, цукром і корицею. Потім додаємо гарбузове пюре, молоко і готуємо злегка липке тісто. Якщо тісто занадто липке, додайте трохи борошна. Розкачайте тісто (не робіть його занадто тонким, інакше воно може порватися) на посипаній борошном дошці в форму прямокутника. Деко завжди має бути присипане борошном, щоб воно не прилипало до тіста. Змащуємо тісто охолодженим розтопленим вершковим маслом і посипаємо цукром, змішаним з корицею.
Потім скачайте тісто в щільний рулет, можна розкачати його як у довжину, так і в ширину. Ми згорнули його по ширині, щоб булочок в нас було менше, але вони більші. Виріжте з рулету булочки, вони мають бути товщиною близько 3 см. Розріжте їх зубною ниткою або дуже гострим ножем. Розміщуємо булочки впритул один до одного в невелику форму для запікання, збризнуту олією в спреї, і запікаємо в розігрітій до 180°С духовці приблизно 12-15 хвилин. Подавайте їх теплими, додатково прикрасивши ванільним пудингом. Смакота!
Харчова цінність | на 1 порцію (всього 9 порцій) |
---|---|
Калорії | 143 |
Протеїни | 3 г |
Вуглеводи | 25 г |
Жири | 4 г |
Ви вже встигли скуштувати ці смачні булочки з корицею з гарбузового пюре? Не зволікайте і приготуйте їх для себе або надихніть своїх близьких, поділившись цим рецептом.
Додати коментар