Якщо ви любите пироги, вам сподобається наш рецепт галети. Для начинки ми обрали чудове поєднання домашнього сиру, груш та волоських горіхів. Начинка ідеально поєднується з м’яким тістом, яке не випікається на дріжджах, тому приготувати її зможе кожен. А вам залишиться лише вирішити, чи насолоджуватися галетою як перекусом, чи як сніданком.
Інградієнти для тіста
- 180 г цільнозернового борошна спельти + 20 г для притрушування качалки борошном
- 60 г кокосової олії
- 40 мл води
- 30 г знежиреного домашнього сиру
- 20 г ксиліту
- дрібка солі
Інградієнти для начинки:
- 120 г знежиреного домашнього сиру
- 30 г ванільного протеїну
- 2 груші
Інші інградієнти:
- 30 г волоських горіхів
- 1 яєчний жовток
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Змішайте в мисці борошно, ксиліт і сіль. Потім додайте домашній сир (30 г), кокосову олію та воду і замісіть круте тісто, яке не повинно бути липким. Готове тісто ставимо в холодильник і починаємо готувати начинку.
В іншій мисці збиваємо домашній сир і протеїн до однорідної маси. Груші почистіть і тонко наріжте. Потім дістаньте охолоджене тісто з холодильника і розкачайте на присипаній борошном поверхні до круглої форми. Потім можна починати намазувати тісто сумішшю з домашнього сиру (залиште приблизно 3 см від країв без начинки). Зверху рівномірно викладаємо нарізані груші та посипаємо подрібненими волоськими горіхами.
Загніть краї тіста всередину і змастіть яйцем. Випікайте галету до золотистої скоринки при 180 °C приблизно 30 хвилин. Перед тим, як нарізати, дайте охолонути і насолоджуйтеся.
Поживна цінність | 1 порція (загалом 8 порцій) |
---|---|
Енергетична цінність | 243 ккал |
Протеїни | 10 г |
Вуглеводи | 23 г |
Жири | 11 г |
Клітковина | 6 г |
Якщо ви любите солодку випічку, то ця грушева галета з горіхами неодмінно припаде вам до смаку. Ідеально смакує до післяобідньої кави.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар