Пиріг на швидку руку завжди стане в нагоді! Якщо ви дотримуєтесь цього правила, то рекомендуємо спробувати рецепт м’якого абрикосового пирога. Він підкорить вас не лише простотою приготування, але й ідеальною текстурою та свіжим смаком. Насолоджуйтесь разом з нами!
Інгредієнти:
- 250 г абрикосів
- 1 чашка* рідких яєчних білків
- 1 чашка води
- 3/4 чашки кокосового борошна
- 3/4 чашки ксиліту
- 3 ст. л. протеїну True Whey з ванільним смаком
- 1 розпушувач
- 2 ст.л. топленої кокосової олії
*1 чашка має об’єм 250 мл
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Порядок дій:
Спочатку змішуємо борошно, ксиліт, розпушувач і протеїн, потім додаємо яєчні білки, воду та олію. Добре перемішуємо суміш віночком до утворення однорідного тіста, яке виливаємо у форму для випікання (ми використовували форму розміром 23х23 см), застелену папером для випічки.
Потім викладіть на тісто вимиті, очищені від кісточок і дрібно нарізані абрикоси. Акуратно втисніть їх у тісто і випікайте пиріг 40-45 хвилин при 170 ℃. Готово! Смачного!
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ | НА 1 ШМАТОК (ВСЬОГО 9 ШМАТКІВ) |
---|---|
Калорії | 136 |
Протеїни | 7 г |
Вуглеводи | 23 г |
Жири | 5 г |
Ми віримо, що цей абрикосовий пиріг зробить ваш день приємнішим, а якщо ви хочете зробити приємним і день ваших друзів, то не забудьте поділитися з ними цим рецептом.
Додати коментар