Зміст
Пропонуємо вам нові фітнес-рецепти, повні фруктів та горіхів, які ви неодмінно полюбите, особливо в цей осінній сезон. Завдяки складу високоякісних інгредієнтів вони виходять смачними та соковитими, а ще – з мінімумом калорій. Побалуйте себе сливовим пирогом з лісовими горіхами або грушевим крамблом!
Сливовий пиріг з лісовими горіхами
Для тіста нам потрібно:
- 300 г лісових горіхів
- 200 г кокосової олії
- 140 г звичайного борошна із спельти
- 150 г тростинного цукру або ксиліту
- 50 г сиропу агави
- 2 яйця
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1 ч.л. кориці
Для декорування нам потрібно:
- 250 г слив без кісточок
- 35 г лісових горіхів
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування
Помістіть мелені горіхи, цукор, сироп агави та кокосову олію в кухонний комбайн і збивайте до отримання однорідного тіста. Потім дістаньте його і розділіть на дві половини. До однієї половини додайте 140 г борошна, добре перемішайте і вилийте в форму для випікання розміром 20 х 30 см, яку ви заздалегідь вистелили папером для випічки.
До другої половини додайте корицю, яйця, розпушувач і все перемішайте разом. Суміш виливаємо в форму для торта як другий шар. Верх пирога прикрасьте нарізаними сливами та посипте лісовими горіхами. Випікайте при 180 °C близько 40 хвилин, щоб пиріг зарум’янився. Смачного!
Грушевий крамбл
Інгредієнти:
- 4 середні груші
- 75 г простого борошна із спельти
- 25 г вівсяних пластівців
- 40 г кокосової олії
- 5 – 6 ст.л. сиропу агави
- 1 ст.л. тростинного цукру
- сік одного лимона
- 2 ч.л. кориці
Спосіб приготування
Почистіть груші та наріжте дольками. У великій мисці змішайте їх з корицею, сиропом агави та лимонним соком. Потім перекладіть їх в форму для випікання, змащену кокосовою олією в спереї або застелену пергаментним папером.
Приготуйте начинку, змішавши борошно з вівсяними пластівцями, цукром та кокосовою олією. Приготовленою сумішшю рівномірно посипте груші. Випікайте при 180°C приблизно 30-40 хвилин. Подавати теплими з кулькою ванільного морозива. Дуже смачно!
Якщо вам сподобалася стаття, підтримайте її, поділившись.
Додати коментар