яловичина

Яловичина є наріжним каменем у безлічі улюблених рецептів, що походять з різних куточків світу. Вона вирізняється своїм насиченим смаком, високим вмістом високоякісного білка, вітамінів групи В та мінералів, таких як залізо. Яловичину легко впізнати за характерним червоним кольором.

Як приготувати яловичину?

Існує незліченна кількість рецептів з яловичиною. Безсмертна класика – бефстроганов, чилі кон карне з мексиканської кухні, яловичі щічки або смажена яловичина з грибами, горохом чи вершками. Менш традиційними, але не менш популярними є в’єтнамські страви з яловичиною, наприклад, Bún bò Nam Bô.  Ви також можете приготувати ідеальний стейк, тартар або карпаччо, використовуючи якісний шматок м’яса, наприклад, вирізку. Тонко нарізана смажена яловичина також є чудовою начинкою для багетів або бутербродів. Якщо ж ви хочете побалувати своїх гостей розкішним делікатесом, спробуйте приготувати яловичу пастрамі, яка ідеально поєднується зі свіжим хлібом. Більш досвідчені кухарі можуть навіть перетворити вирізку на яловичий Веллінгтон.

Яловичий фарш також популярний, наприклад, для приготування соковитих яловичих буріто, бургерів, пастушого пирога або як начинка для фаршированої солодкої картоплі. Крім батату або звичайної картоплі, рис, макаронні вироби, булгур і кіноа також є чудовими гарнірами до яловичини. Крім основних страв, ви також можете приготувати наваристий яловичий бульйон, який добре зігріє вас. Крім того, його можна використовувати як основу для японського рамену або в’єтнамського супу пхеді бо.

показати більше показати менше

Фітнес-рецепт: Соковитий буріто з яловичиною та кіноа

Наступним рецептом ми потішимо вас ще більше! Якщо ви любитель мексиканської кухні, то вам неодмінно сподобається цей рецепт буріто з яловичиною. Окрім якісної дози протеїну з яловичини, кіноа та квасолі, він також забезпечить вас пристойною кількістю клітковини та складних вуглеводів. Приготуйте разом з нами цей екзотичний вуличний делікатес!

Читайте більше >

Фітнес-рецепт: Традиційний мексиканський чилі кон карне з рисом

Спробуйте екзотичний гострий делікатес чилі кон карне з високим вмістом протеїну. Красиві кольори, неймовірний смак та поєднання виняткових інгредієнтів роблять його неперевершеним!

Читайте більше >

Фітнес-рецепт: Смачний рамен, сповнений смаку та протеїну

Рамен – японський суп, популярний своїм східним смаком. Завдяки використовуваним продуктам, він має високу кількість протеїну і лише 15 г вуглеводів на порцію. Це робить його чудовим обідом або вечерею.

Читайте більше >