фісташки

Фісташки – хрусткі горіхи, які можна використовувати не тільки як перекус. Любителі горіхової пасти оцінять ідеальну рідку консистенцію фісташкової пасти, яку можна використовувати для додавання в каші. Крім того, з неї можна приготувати різні креми для десертів і навіть фісташкове морозиво. Хрусткі шматочки фісташок можна використовувати в тісті або для посипання чи прикрашання десертів. І ви не помилитеся, якщо додасте їх у салати або ваші улюблені основні страви.

Якщо ви думали, що фісташки – це тільки корисні жири, ви здивуєтеся, дізнавшись, що вони також є джерелом білка і клітковини. Таким чином, вони безумовно стануть незамінною частиною здорового і збалансованого харчування.

показати більше показати менше

Фітнес-рецепт: Вершкова бурякова паста

Помідори – не єдиний овоч, з якого можна приготувати смачний соус. Спробувавши цей соус зі смаженого буряка, ви не захочете жодного іншого. І ви неодмінно оціните його вміст протеїну, який є досить високим завдяки додаванню кисломолочного сиру.

Читайте більше >

Фітнес-рецепт: Нетрадиційний фісташковий торт з кремом з рікоти, протеїном та фісташковою пастою

Нетрадиційний фісташковий торт з кремом з рікоти, протеїном та фісташковим маслом багатий на білки та корисні жири. Це рецепт, який підійде для спортсменів.

Читайте більше >