Шукаєте натхнення для солодкого перекусу зі смачними та корисними інгредієнтами? Ми підготували цей фітнес-рецепт вівсяного пирога з яблуками, протеїном та арахісовою пастою. Ви будете задоволені його чудовим смаком, давайте пекти!
Інгредієнти для пирога:
- 200 г вівсянки
- 100 г йогурта без наповнювача
- 15 г протеїну True Whey з ванільним смаком
- 2 великих яблука
- 2 яйця
- 3 чайні ложки арахісової пасти
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1/2 чайної ложки харчової соди
Інгредієнти для начинки:
- 6 чайних ложок йогурта без наповнювача
- ванільні ароматизовані краплі
- яблучний Jammy Spread
- какао
- дрібка кориці
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Перед тим, як приготувати тісто, подрібнюємо вівсяні пластівці на дрібне борошно. Додаємо протеїн, розпушувач, соду та перемішуємо все разом. Тим часом, відокремлюємо яєчні білки від жовтків і збиваємо білки до щільної піни. Жовтки ми використаємо пізніше. Беремо іншу миску, чистимо яблука та натираємо їх на тертці. Додаємо, разом з яєчним білком, до сухих інгредієнтів. Обережно перемішуємо і додаємо арахісову пасту, йогурт і яєчні жовтки. Перемішуємо, поки не отримаємо однорідну, консистентну масу, а потім викладаємо її у 17-сантиметрову форму для кексу. Ставимо форму в розігріту духовку і випікаємо 40 хвилин при 170°C.
Поки ми чекаємо, щоб випечений корж охолов, готуємо начинку. Перш за все, нам потрібно переварити яблучне повидло, тому виливаємо його в розігріту каструлю і варимо 5 хвилин, поки воно не стане однорідним і не буде легко намазуватися. Даємо йому охолонути і змішуємо йогурт з ванільними ароматизованими краплями та дрібкою кориці. Коли корж достатньо охолоне, розрізаємо його на 2 рівні частини. Нижню частину змащуємо охолодженим яблучним повидлом Jammy Spread і йогуртовою сумішшю. Беремо другу частину коржа і кладемо її на першу. Знову змащуємо яблучним повидлом Jammy Spreadі поливаємо йогуртовою сумішшю. В кінці посипаємо пиріг какао і ставимо в холодильник для охолодження. Смачного!
Ви готові спробувати цей фітнес-рецепт вівсяного пирога з яблуками та арахісовою пастою? Поділіться ним з друзями та залиште свій рецепт у коментарях нижче.
Додати коментар