Кажуть, що менше – то краще. Але не з нашим улюбленим кокосовим батончиком. Саме тому ми вирішили приготувати його у великій формі для випікання та більш здорову версію з відмінною поживною цінністю! Спробуйте наш шоколадно-кокосовий торт “Баунті” без борошна і насолоджуйтеся цим десертом, сповненим яскравих смаків. Приступаємо до приготування!
Інгредієнти для основи:
- 60 г вівсянки (перемеленої на борошно)
- 50 г кокосової стружки
- 30 г масла
- 10-20 мл води (за потреби)
Інгредієнти для начинки:
- 400 г кисломолочного сиру напівжирного
- 100 г ксиліту
- 30 г кокосової стружки
- 2 яйця
Інгредієнти для покриття:
- 100 г шоколаду
- 50 г консервованого кокосового молока (тверда частина)
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Інструкція:
Змішайте вівсянку та кокосову стружку до консистенції, схожої на борошно. Додайте до суміші розтоплене масло і перемішайте. Якщо тісто вийшло надто сухим, додайте ще трохи молока. Викладіть готове тісто у форму для випікання (ми використовували форму діаметром 20 см). Тепер настав час приготувати начинку. Змішуємо сир з яйцями, ксилітом та тертою кокосовою стружкою. Виливаємо начинку на підготовлену основу і випікаємо торт при 170 °C близько 50 хвилин. Даємо коржу трохи охолонути, а потім поливаємо зверху глазур’ю. Приготуйте її, розтопивши шоколад з твердою частиною кокосового молока. Дайте торту застигнути в холодильнику щонайменше 3 години і подавайте до столу.
Ми віримо, що вам сподобається цей торт “Баунті” у пісному варіанті з оригінальним та екзотичним смаком так само, як і нам. Якщо вам сподобався рецепт, не забудьте поділитися ним і надихнути своїх рідних та друзів спробувати корисну випічку.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах та позначати тегом #gymbeamua.
Додати коментар