Сьогодні ми знову вирішили приготувати щось для любителів шоколаду. Цей торт з м’якою структурою та рідким шоколадом всередині – мрія кожного шоколадомана. Процес приготування дуже простий. Найбільша складність – правильно розрахувати час випікання. Але ми впевнені, що ви впораєтеся з цим за допомогою наших детальних інструкцій. Цей фантастичний десерт буде готовий за пару хвилин і здивує ваших гостей. Тож, чи хотіли б ви приготувати цей смачний торт ?
Інгредієнти для торта:
- 80 г чорного шоколаду
- 50 г борошна з спельти вищого ґатунку
- 50 мл знежиреного молока
- 30 г кокосового цукру
- 25 г (1 мірна ложка) шоколадного протеїну
- 2 яйця
- вершкове масло для змащування форм (можна також використовувати спрей з кокосової олії)
Інгредієнти для прикраси:
- свіжі або ліофілізовані фрукти
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
За годину до випікання дістаємо яйця з холодильника. Вони повинні бути кімнатної температури. Коли вони будуть готові, можна приступати до приготування торту.
Підготуйте водяну баню для шоколаду. Візьміть більшу каструлю, налийте води і поставте її на плиту. Вставте в неї меншу порожню каструлю. Розламайте шоколад на менші шматочки, покладіть їх у каструлю і дайте йому розтанути. Коли шоколад стане рідким, зніміть його з водяної бані та дайте йому трохи охолонути.
Тим часом розбиваємо в миску обидва яйця і додаємо кокосовий цукор. Збийте обидва інгредієнти в піну, що займе близько 4 хвилин. Потім додайте просіяне борошно, протеїн, молоко, розтоплений шоколад і знову перемішайте. Підготуйте 3 форми, змастіть їх вершковим маслом або збризніть олією, щоб тісто не прилипало. Рівномірно розподіліть суміш і випікайте в духовці, розігрітій до 180 °C, протягом 10-15 хвилин.
Не забувайте перевіряти коржі під час випікання. Ідеальна консистенція – це коли поверхня тверда і пропечена, а всередині – рідка. Ви дізнаєтеся про це, наприклад, коли обережно доторкнетеся до нього. Будьте обережні, щоб не обпектися. Коли коржі будуть готові, переверніть їх на тарілку. Будьте обережні, щоб поверхня не потріскалася і рідка маса не витекла зсередини. Далі вам залишиться лише прикрасити їх. Ми використовували свіжі та ліофілізовані фрукти. Але до торта також чудово підійде протеїновий пудинг або протеїнове морозиво.
Поживна цінність | 1 корж (всього 3 коржі) |
---|---|
Калорії | 329 ккал |
Протеїни | 17 г |
Вуглеводи | 27 г |
Жири | 17 г |
Цей десерт смакує після обіду з кавою та в хорошій компанії. Рідка кремова серединка неодмінно сподобається кожному любителю шоколаду. Приємного апетиту.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.
Додати коментар