Фітнес-рецепт: Шоколадний торт, прикрашений фруктами

Фітнес-рецепт: Шоколадний торт, прикрашений фруктами

Сьогодні ми знову вирішили приготувати щось для любителів шоколаду. Цей торт з м’якою структурою та рідким шоколадом всередині – мрія кожного шоколадомана. Процес приготування дуже простий. Найбільша складність – правильно розрахувати час випікання. Але ми впевнені, що ви впораєтеся з цим за допомогою наших детальних інструкцій. Цей фантастичний десерт буде готовий за пару хвилин і здивує ваших гостей. Тож, чи хотіли б ви приготувати цей смачний торт ?

Інгредієнти для торта:

Інгредієнти для прикраси:

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

За годину до випікання дістаємо яйця з холодильника. Вони повинні бути кімнатної температури. Коли вони будуть готові, можна приступати до приготування торту.

Підготуйте водяну баню для шоколаду. Візьміть більшу каструлю, налийте води і поставте її на плиту. Вставте в неї меншу порожню каструлю. Розламайте шоколад на менші шматочки, покладіть їх у каструлю і дайте йому розтанути. Коли шоколад стане рідким, зніміть його з водяної бані та дайте йому трохи охолонути.

Тим часом розбиваємо в миску обидва яйця і додаємо кокосовий цукор. Збийте обидва інгредієнти в піну, що займе близько 4 хвилин. Потім додайте просіяне борошно, протеїн, молоко, розтоплений шоколад і знову перемішайте. Підготуйте 3 форми, змастіть їх вершковим маслом або збризніть олією, щоб тісто не прилипало. Рівномірно розподіліть суміш і випікайте в духовці, розігрітій до 180 °C, протягом 10-15 хвилин.

Шоколадний торт, прикрашений фруктами - інструкція

Не забувайте перевіряти коржі під час випікання. Ідеальна консистенція – це коли поверхня тверда і пропечена, а всередині – рідка. Ви дізнаєтеся про це, наприклад, коли обережно доторкнетеся до нього. Будьте обережні, щоб не обпектися. Коли коржі будуть готові, переверніть їх на тарілку. Будьте обережні, щоб поверхня не потріскалася і рідка маса не витекла зсередини. Далі вам залишиться лише прикрасити їх. Ми використовували свіжі та ліофілізовані фрукти. Але до торта також чудово підійде протеїновий пудинг або протеїнове морозиво.

Шоколадний торт, прикрашений фруктами

Поживна цінність

1 корж (всього 3 коржі)

Калорії 329 ккал
Протеїни17 г
Вуглеводи27 г
Жири17 г

Цей десерт смакує після обіду з кавою та в хорошій компанії. Рідка кремова серединка неодмінно сподобається кожному любителю шоколаду. Приємного апетиту.

Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах і тегом #gymbeamua.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *