Хрустка гранола, яку ви можете приготувати з улюблених інгредієнтів! Домашня гранола така швидка та легка у приготуванні, що неодмінно стане вашим традиційним сніданком. До того ж, завдяки поєднанню горіхів, шоколаду та меду, ви закохаєтесь у її смак. Давайте готувати!
Інгредієнти:
- 3 cклянки вівсяних пластівців
- ¾ склянки сирого мигдалю
- ¾ склянки фундука
- ½ склянки кокосового масла
- ½ склянки меду
- 1 жменя бельгійського шоколаду
- ½ ч л кориці
- ½ чайної ложки солі
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Спочатку розтопіть кокосове масло в мікрохвильовій печі або над киплячою водою. Потім вилийте його у велику миску, додайте мед, корицю, сіль і все добре перемішайте. Потім додайте вівсяні пластівці та горіхи. Перемішуйте, доки все не покриється легкою оболонкою. Потім рівномірно розподіліть гранолу на деку, застеленому папером для випічки. Випікайте при температурі 150 ℃ близько 20 хвилин. Через 10 хвилин перемішайте і випікайте ще 10 хвилин. Випікайте гранолу до золотистого кольору і вийміть з духовки.
Якщо ви хочете зробити гранолу з великою кількістю грудочок, то просто обережно притисніть її на деку і дайте охолонути. Дістаньте гранолу з духовки, посипте її шоколадом, який легко тане під впливом температури. Якщо ви не хочете, щоб шоколад розтанув, то додавайте його лише тоді, коли гранола охолоне. Зберігайте домашню гранолу в герметичному контейнері та насолоджуйтеся нею з молоком, йогуртом або улюбленою кашею на сніданок!
Поживна цінність | однієї порції – 30 г (всього 29 порцій) |
---|---|
Калорії | 163 |
Протеїни | 3 г |
Вуглеводи | 14 г |
Жири | 10,5 г |
Клітковина | 1,6 г |
Ми віримо, що домашня горіхова гранола зробить ваш сніданок особливим і подарує вам достатньо енергії на цілий день! Якщо ви хочете порадувати цим рецептом своїх друзів, то не забудьте поділитися ним з ними.
Додати коментар