Фітнес-рецепт: Соковитий яблучний штрудель

Фітнес-рецепт: Соковитий яблучний штрудель

Любите покладатися на класику при приготуванні десерту? Маємо для вас один традиційний пиріг у нетрадиційному оформленні! Приготуйте разом з нами соковитий яблучний штрудель, який порадує вас високим вмістом протеїну та дивовижним поєднанням смаків. Все ще вагаєтесь?

Для приготування тіста нам знадобиться:

Інгредієнти для начинки:

  • 2 яблука
  • 3 ст.л. натурального підсолоджувача ксиліту
  • 1 ч.л. кориці

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Насамперед змішати всі інгредієнти для тіста разом, а саме: кисломолочний сир, вівсяні пластівці швидкого приготування, воду, вівсяні пластівці грубого помелу та мигдалеву пасту з ароматизованими краплями, і перемішати до отримання однорідної маси. Підготувати папір для випічки, який слід злегка збризнути кокосовою олією і викласти на нього підготовлене тісто. Руки також збризнути кокосовою олією, щоб тісто не прилипало до них, і гарненько розкачати його на папері в тонкий прямокутник.

Тим часом, натерти яблука на тертці та змішати їх з корицею і ксилітом. Рівномірно викласти яблучну суміш на підготовлене тісто. Потім акуратно згорнути штрудель папером для випічки, ретельно з’єднати його в кінці та по краях, щоб начинка не витікала. Підготовлений штрудель викласти на папір для випічки, на деко і випікати протягом 30 хвилин при температурі 175 ℃. Після випікання, дати охолонути, нарізати і подавати, поливши мигдалевою пастою.

Фітнес-рецепт: Соковитий яблучний штрудель
Поживна цінністьна 1 великий штрудель
Калорії 1670
Протеїн76 г
Вуглеводи240 г
Жири47 г

Сподіваємося, що ви будете насолоджуватися соковитим яблучним штруделем так само, як і ми. Якщо вам сподобався рецепт, то підтримайте його, поділившись.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *