Любите покладатися на класику при приготуванні десерту? Маємо для вас один традиційний пиріг у нетрадиційному оформленні! Приготуйте разом з нами соковитий яблучний штрудель, який порадує вас високим вмістом протеїну та дивовижним поєднанням смаків. Все ще вагаєтесь?
Для приготування тіста нам знадобиться:
- 250 г нежирного м’якого кисломолочного сиру
- 200 г вівсяних пластівців швидкого приготування
- 80 г води
- 70 г вівсяних пластівців грубого помелу
- 50 г мигдалевої пасти з кокосом та білим шоколадом
- 2 ст л крапель з ароматом ванілі
- аерозольна кокосова олія
Інгредієнти для начинки:
- 2 яблука
- 3 ст.л. натурального підсолоджувача ксиліту
- 1 ч.л. кориці
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Насамперед змішати всі інгредієнти для тіста разом, а саме: кисломолочний сир, вівсяні пластівці швидкого приготування, воду, вівсяні пластівці грубого помелу та мигдалеву пасту з ароматизованими краплями, і перемішати до отримання однорідної маси. Підготувати папір для випічки, який слід злегка збризнути кокосовою олією і викласти на нього підготовлене тісто. Руки також збризнути кокосовою олією, щоб тісто не прилипало до них, і гарненько розкачати його на папері в тонкий прямокутник.
Тим часом, натерти яблука на тертці та змішати їх з корицею і ксилітом. Рівномірно викласти яблучну суміш на підготовлене тісто. Потім акуратно згорнути штрудель папером для випічки, ретельно з’єднати його в кінці та по краях, щоб начинка не витікала. Підготовлений штрудель викласти на папір для випічки, на деко і випікати протягом 30 хвилин при температурі 175 ℃. Після випікання, дати охолонути, нарізати і подавати, поливши мигдалевою пастою.
Сподіваємося, що ви будете насолоджуватися соковитим яблучним штруделем так само, як і ми. Якщо вам сподобався рецепт, то підтримайте його, поділившись.
Додати коментар