Фітнес-рецепт: Пухкий кремовий батончик Kinder без борошна та високим вмістом протеїну

Фітнес-рецепт: Пухкий кремовий батончик Kinder без борошна та високим вмістом протеїну

Свіжий, пухкий, солодкий, але при цьому збалансований за поживними речовинами. Це наш ідеальний рецепт для кремового батончика Kinder. Відкусіть шматочок м’якого тіста, смачного сирного крему та нашої мигдалевої пасти з кокосом та білим шоколадом. Торт містить 10 г протеїну і лише 95 калорій, тому підходить для перекусу кожному спортсмену.

Інгредієнти для тіста:

Інгредієнти для крему:

Інгредієнти для оздоблення:

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

Відокремити білки від жовтків і, додавши дрібку солі, збити їх до стійкої піни. Змішайте жовтки з какао, протеїном, розпушувачем, ксилітом та водою. Обережно вмішати в суміш яєчні білки. Вилити підготовлене тісто в форму для випікання, змащену олією, і випікати 15 хвилин при температурі 180 °C.

Тим часом готуємо крем. Змішайте сир та мигдальну пасту до м’якої консистенції. Коли тісто спечеться, дайте йому охолонути і розріжте на дві частини. Намастіть крем на одну з половинок, а зверху накрийте другою частиною тіста. Дайте кремовому коржу охолонути в холодильнику принаймні одну годину, після чого можна розрізати його на 12 шматочків. Кожен шматочок змастіть сумішшю розтопленого чорного шоколаду та кокосової олії. Знову охолоджуємо кремові шматочки в холодильнику, цього разу протягом 30 хвилин. Дістаємо, подаємо та насолоджуємося! Смакота!

Фітнес рецепт: Пухкий шматочок крему Kinder без борошна та високим вмістом протеїну
Харчова цінністьна 1 шматочок
Калорії 95
Протеїни10 г
Вуглеводи6 г
Жири5 г
Діатермічна клітковина1 г

Скуштуєте наш кремовий батончик Kinder? А які ваші улюблені солодощі? Напишіть нам в коментарях, і якщо вам сподобався наш фітнес рецепт, поділіться ним з іншими.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *