Свіжий, пухкий, солодкий, але при цьому збалансований за поживними речовинами. Це наш ідеальний рецепт для кремового батончика Kinder. Відкусіть шматочок м’якого тіста, смачного сирного крему та нашої мигдалевої пасти з кокосом та білим шоколадом. Торт містить 10 г протеїну і лише 95 калорій, тому підходить для перекусу кожному спортсмену.
Інгредієнти для тіста:
- 30 г шоколадного протеїну Just Whey
- 40 г ксиліту
- 4 яйця
- 20 г какао
- 50 мл води
- 1 ч. л. розпушувача
- щіпка солі
Інгредієнти для крему:
- 350 г м’якого кисломолочного сиру
- 30 г мигдальна паста з кокосом та білим шоколадом
- кілька крапель ароматизатора Flavor Drops
Інгредієнти для оздоблення:
- 20 г чорного шоколаду
- кокосова олія
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Відокремити білки від жовтків і, додавши дрібку солі, збити їх до стійкої піни. Змішайте жовтки з какао, протеїном, розпушувачем, ксилітом та водою. Обережно вмішати в суміш яєчні білки. Вилити підготовлене тісто в форму для випікання, змащену олією, і випікати 15 хвилин при температурі 180 °C.
Тим часом готуємо крем. Змішайте сир та мигдальну пасту до м’якої консистенції. Коли тісто спечеться, дайте йому охолонути і розріжте на дві частини. Намастіть крем на одну з половинок, а зверху накрийте другою частиною тіста. Дайте кремовому коржу охолонути в холодильнику принаймні одну годину, після чого можна розрізати його на 12 шматочків. Кожен шматочок змастіть сумішшю розтопленого чорного шоколаду та кокосової олії. Знову охолоджуємо кремові шматочки в холодильнику, цього разу протягом 30 хвилин. Дістаємо, подаємо та насолоджуємося! Смакота!
Скуштуєте наш кремовий батончик Kinder? А які ваші улюблені солодощі? Напишіть нам в коментарях, і якщо вам сподобався наш фітнес рецепт, поділіться ним з іншими.
Додати коментар