Фітнес-рецепт: М’який яблучний пиріг з ароматом кориці

Фітнес-рецепт: М’який яблучний пиріг з ароматом кориці

Уявіть собі смак соковитих яблук та чудовий запах кориці в поєднанні з улюбленим морозивом. Звучить чудово, чи не так? У нас для вас хороша новина: це не обов’язково має бути лише мрією! Спробуйте наш новий рецепт ідеального яблучного пирога, і нехай його чудовий смак тане на язиці. Мрії мають здійснюватися, тож давайте спечемо цю досконалість разом!

Інгредієнти для тіста:

  • 420 цільнозернового пшеничного борошна
  • 180 г холодного вершкового масла
  • 10 ст.л. холодної води
  • 1 ст.л. яблучного оцту
  • ½ ч.л. солі

Інгредієнти для начинки:

  • 6 яблук середнього розміру
  • 85 г кокосового цукру
  • 2 ст.л. крохмалю тапіоки (або кукурудзяного крохмалю)
  • 1 ст.л. порошку кориці
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1 ч л ванілі

Інші інгредієнти:

  • 1 яйце

Вас можуть зацікавити ці продукти:

Спосіб приготування:

У велику миску насипати борошно та сіль і перемішати їх разом. Потім додати нарізане невеликими шматочками вершкове масло і змішати борошно з маслом в однорідну масу руками або кухонним комбайном. Коли тісто добре змішається, поступово додати 5 столових ложок води і замісити тісто. Потім додати яблучний оцет і продовжувати додавати воду. Продовжувати вимішувати тісто, поки воно стане не липким. Коли тісто буде готове, сформувати буханку і розділити її на ¾ і ¼. Потім ще раз вимісити обидві частини руками і надати їм форму диска. Окремо загорнути 2 частини тіста в харчову плівку і покласти в холодильник на 2 години.

Тим часом починаємо готувати начинку. Почистити яблука, видалити насіння та нарізати їх скибочками. Під час нарізання можна покласти яблука в лимонну воду, щоб вони не стали коричневими. Після того, як ви нарізали яблука, злийте лимонну воду і посипте яблука кокосовим цукром, крохмалем, корицею, ваніллю і полийте лимонним соком. Перемішайте яблука руками так, щоб вони були повністю покриті сумішшю, і поставте їх у холодильник.

За дві години дістаньте більшу частину тіста з холодильника і розкачайте його на присипаній борошном поверхні у формі кола. Підготуйте форму для тарту, змастіть її кокосовою олією та посипте панірувальними сухарями. Викладіть розкачане тісто у форму так, щоб воно також покривало краї, і притисніть його пальцем. Потім викладіть яблука на тісто. Тісто, що залишилося, також розкачайте, наріжте рівними смужками і викладіть їх на пиріг, переплітаючи поперечними смужками. Збийте яйце і змастіть верх пирога.

Випікати пиріг при температурі 200 °С протягом 20 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 °C і випікати ще 20 хвилин. Пиріг подавайте з улюбленим морозивом або з улюбленим безкалорійним сиропом. Насолоджуйтеся кожним шматочком!

Фітнес-рецепт: М'який яблучний пиріг з ароматом кориці
Харчова цінність1 порція без морозива (всього 8 порцій)
Калорії 451
Протеїни9 г
Вуглеводи55 г
Жири20 г
Клітковина7 г

Чи здійснили ми ваші потаємні мрії з цим рецептом м’якого яблучного пирога з морозивом? Нехай ваші близькі теж насолоджуються цим смаколиком, тож поділіться з ними рецептом.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *