Смачний сніданок, десерт до післяобідньої кави або солодка вечеря? Цей рецепт хрусткого сливового крамбла легко задовольнить усі три вимоги! Не пропустіть цей цікавий делікатес родом з Великобританії і давайте пекти разом з нами!
Інгредієнти для фруктового шару:
- 450 г слив
- 20 г кокосового цукру
- 10 г кукурудзяного крохмалю
- 1 ст.л. лимонного соку
Інгредієнти для верхнього шару (скоринки):
- 125 г біо-мюслів (хрусткі горішки)
- 40 г пасти кешʼю
- 30 г кокосового цукру
- 10 г оливкової олії
- 1 чайна ложка кориці
- ½ чайної ложки кардамону
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Instructions:
Насамперед нам потрібно приготувати пюре зі слив, дрібно нарізати їх і змішати з цукром, кукурудзяним крохмалем та лимонним соком. Наповнюємо сумішшю будь-яку форму для випікання та рівномірно розподіляємо. Далі готуємо скоринку, змішавши мюслі, пасту кеш’ю, цукор, олію, корицю та кардамон. Посипте цією скоринкою поверх сливової суміші і випікайте крамбл при 170 ° С до золотистої скоринки, приблизно 25-30 хвилин. Подавайте крамбл ще теплим з чайною ложкою грецького йогурту або ванільного морозива! Смакота!
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ | НА 1 ПОРЦІЮ (ВСЬОГО 5 ПОРЦІЙ) |
---|---|
Калорії | 268 |
Протеїни | 5 г |
Вуглеводи | 42 г |
Жири | 8 г |
Ми віримо, що незабаром ви самі приготуєте і насолодитеся цими нетрадиційними ласощами у вигляді сливового крамбла, так само, як і ми. Якщо вам сподобався рецепт, то підтримайте його, поділившись.
Додати коментар