Фітнес-рецепт: Пишні японські панкейки
Якщо ви любите пишні панкейки, то цей рецепт ідеально підходить для вас. Готується дуже просто, а результат того вартий. Поєднання збитих яєць та розпушувача створює ідеальний пишний ефект.
Сир – це молочний продукт, який добре відомий як чудове джерело високоякісного білка. За консистенцією він буває різних видів – м’який сир, який легко мажеться на тост, або другий варіант – зернистий сир. Крім того, ви можете скористатися перевагами широкого асортименту і вибрати його відповідно до ваших дієтичних цілей. Наприклад, якщо ви маєте намір скинути або підтримувати свою поточну вагу, найкращим вибором буде регулярне вживання сиру низької жирності або знежиреного варіанту. В іншому разі, якщо ви намагаєтеся набрати вагу, особливо у вигляді м’язової маси, вам потрібні більш калорійні продукти, і в цьому разі на допомогу прийде варіант із середньою жирністю. Жирний сир, зокрема, ідеально підходить для приготування десертів з неймовірно насиченим смаком.
Сир широко вважається чудовим джерелом білка, особливо якщо вживати його як вечерю. Однак це далеко не єдине його застосування. Досвідчений кулінар знає, що мати на кухні сир дуже важливо, особливо коли йдеться про випічку. Він ідеально підходить для приготування гладких і кремових начинок для кондитерських виробів, а при додаванні в тісто може навіть згладити консистенцію самих кондитерських виробів. Це означає, що навіть десерт може стати збалансованою поживною стравою, яка посяде гідне місце в правильному раціоні. Нарешті, додавання сиру в смузі допоможе вам підвищити вміст білка, який також сприятиме зниженню відчуття голоду.
А як щодо його використання в солоних стравах? Безумовно, так. Сир має відносно нейтральний смак, що робить його чудовим інгредієнтом для різних спредів і соусів. Його також часто використовують у тісті для випічки солоних пирогів і піци.
Якщо ви любите пишні панкейки, то цей рецепт ідеально підходить для вас. Готується дуже просто, а результат того вартий. Поєднання збитих яєць та розпушувача створює ідеальний пишний ефект.
Смачні чеські колачі на кефірі з сирним кремом, лісовими ягодами та крихтою мають смак, наче з бабусиної кухні. Вони м’які, соковиті, прості у приготуванні та чудово підійдуть як перекус, десерт або частина сніданку.
Ви завжди вранці поспішаєте, але водночас любите побалувати себе ситним і поживним сніданком? У нас є рішення для вас у вигляді сирного чіа-пудингу з фруктами, який можна приготувати ввечері напередодні, а вранці просто насолоджуватися його чудовим смаком! Дізнайтеся більше про просте приготування!
Що приготувати на сніданок чи обід, коли хочеться чогось солодкого, але водночас хочеться отримати велику кількість протеїну? Це рисове суфле з протеїном та кисломолочним сиром – ідеальний вибір.
Що виходить з нетрадиційного поєднання моркви та вершкового сиру? Один смачний морквяний чизкейк з низьким вмістом жиру та еластичною консистенцією. Ми гарантуємо, що ви будете насолоджуватися ним всією сім’єю. Приготуймо його!
Спечіть власні сирні булочки, які підкорять ваше серце своєю пишною текстурою, м’яким тістом та чудовим смаком! Ідеальний швидкий перекус, яким можна насолоджуватися в дорозі, на роботі або просто вдома.
Цей рецепт натхненний улюбленими ласощами маленьких і великих гурманів – млинцевий торт з шоколадно-сирним кремом. Вершковий десерт з неабиякою порцією протеїну та освіжаючою малиною. Ням-ням!
Міні-тістечка дуже смачні, та й виглядають фантастично. Поєднання пухкого бісквіту та ніжного кваркового крему буквально тане в роті.
Якщо ви любите “голі” торти, то цей варіант вам теж сподобається. Поєднання соковитих коржів та смачного, насиченого протеїнм крему – гріховно приємне на смак. До того ж, він дуже гарно виглядає, а в одному шматочку всього 200 ккал.
М’яке тісто та вершково-сирна начинка разом створюють ідеальний десерт. Скуштувавши ці білкові рогалики, ви більше не захочете купувати їх в хлібопекарні.