Хоча поєднання квасолі, овочів та коріандру може здатися диким, не відкладайте спробу. Ми гарантуємо, що ви будете приємно здивовані. Приготування не є складним, а завдяки використовуваним інгредієнтам, суп також сповнений смаку. Він чудово підходить для обіду та вечері, коли ви хочете швидко приготувати гарячу страву.
Нам знадобиться:
- 200 г заморожених або приготованих овочевих сумішей (ідеально підходить поєднання моркви, петрушки та цвітної капусти)
- 150 г чорної квасолі
- 100 мл овочевого бульйону
- 2 ст.л. оливкової олії
- 2 зубчики часнику
- 1 тортилья
- 1 цибулина
- коріандр для прикраси
- сіль за смаком
- перець за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Порядок дій
У каструлі розігріти оливкову олію і обсмажити дрібно нарізану цибулю та подрібнений або видавлений часник.
Овочеву суміш (ми використовували заморожену, але можна приготувати і свіжу) разом з чорною квасолею покласти в блендер.
Змішати все.
Цю масу додаємо в каструлю до обсмажених інгредієнтів, солимо, перчимо і заливаємо бульйоном. Варимо все разом 15 хвилин. Якщо суп здається занадто густим, можна додати трохи води.
Потім візьміть тортилью, наріжте її невеликими шматочками і підсмажте на сковороді. Коли суп буде готовий, розливаємо його по тарілках, прикрашаємо коріандром і тортильєю та подаємо до столу.
Поживна цінність | 1 порція (всього 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 330 ккал |
Білки | 12 г |
Вуглеводи | 35 г |
Жири | 12 г |
Волокно | 17 г |
Сьогоднішній суп надійно зігріє, а завдяки своєму складу ще й наситить. При подачі на стіл ви самі вирішуєте, посипати його коріандром чи залишити без нього.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначивши їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар