Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Протеїновий батончик 32% Whey Wafer 35 г - Weider

Виробник: Weider
Рейтинг:
100 %

32% Whey Wafer Bar - це протеїновий батончик з вмістом білка до 32%, який з максимальною швидкістю потрапляє в виснажені м'язи і сприяє анаболічним процесам в м'язових клітинах. Він ідеально підходить для всіх, хто хоче набрати м'язову масу, одночасно насолоджуючись десертом з хрусткою вафель і шоколадною глазур'ю.

Нет в наличии
Орієнтовна ціна 42,00 грн

32% Whey Wafer Bar - це протеїновий батончик з 32% вмістом білка і низьким вмістом вуглеводів

32% Whey Wafer Bar - протеїновий батончик з вмістом білка до 32%, який з максимальною швидкістю потрапляє в виснажені м'язи і сприяє анаболічним процесам в м'язових клітинах. Додасть необхідну організму енергію. Кожен батончик містить 180 ккал і, безумовно, є однією з найбільш ефективних харчових посттренировочний добавок. Ідеально підходить для всіх, хто хоче набрати м'язову массу. Кроме того, ви будете в захваті від його чудового смаку, а також, він не обтяжує травну систему. 32% Whey-Wafer поєднує в собі хрустку вафлю, наповнену високоякісним протеїном, з повільно розтікається шоколадною глазур'ю, просто захват!

       

32% Whey Wafer Bar і його переваги

  • ідеально підходить після силових тренувань
  • підходить для нарощування м'язової маси, підтримки анаболізму м'язів
  • дуже швидке заповнення білків і енергії
  • містить молочні протеїни найвищої якості
  • також підходить для їжі в якості перекусу
  • відмінний смак хрусткого батончика з шоколадною глазур'ю
  • доступний в декількох неймовірних смаки

 

Склад

Глазур з молочного шоколаду (цукор, масло какао, сухе молоко, какао маса, сироватковий порошок, масло, емульгатор: соєвий лецитин, ароматизатор, сироватковий білок, пшенична мука, молочний білок, рослинні жири, цукор, масло какао, ягідний порошок 3%, фруктоза, сухе молоко, соєвий лецитин, гуарова смола, бікарбонат амонію, бікарбонат натрію, сукралоза.

 

Спосіб вживання і дози

Можете вживати батончик коли завгодно протягом дня як перекус, або найкраще в перервах між прийомами їжі і відразу після тренування.

 

Таблиця харчових цінностей

Харчова цінність1 порція (35 грам)
Енергетична цінність (калорійність) 755 кДж/ 181 ккал
Білки 11,2г
Вуглеводи 13 г
Жири 9,3 г

 

Застереження

Зберігати в сухому, прохолодному місці, далеко від сонячного світла, ретельно запечатаним! Зберігати в недоступному для дітей місці. Чи не подхоіт для дітей, вагітних і жінок, що годують! Не використовуйте продукт як заміну повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Продукт пройшов випробування на здоров'я людини. Зверніться до лікаря, якщо ви лікуєтеся чи у вас діагностовано захворювання, і ви приймаєте ліки за рецептом або без рецепта. Виробник, імпортер і дистриб'ютор не несуть відповідальності за шкоду, спричинену неправильним використанням або зберіганням.

Відгуки клієнтів

Протеїновий батончик 32% Whey Wafer 35 г - Weider

Загальна оцінка продукту

100%
100%
Середня оцінка з 5 відгуків
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

ЗАГАЛЬНИЙ РЕЙТИНГ

ВІД ЗАРЕЄСТРОВАНИХ КЛІЄНТІВ

100 %

Найкорисніший Позитивний Відгук

Найкорисніший Негативний Відгук

УСІ ВІДГУКИ Протеїновий батончик 32% Whey Wafer 35 г - Weider

Write Your Own Review
Продукт:Протеїновий батончик 32% Whey Wafer 35 г - Weider
Ваша оценка

Смак

Виробництво
Сполучені Штати
Без пластмасової упаковки
Ні
Висота
1.50 см
Ширина
15.00 см
Довжина
4.50 см
Вага Брутто
0.04 кг
Ароматическая группа
шоколад
Кількість штук в упаковці
48 шт.
Кількість штук на піддоні
4608 шт.
Вага Нетто
0.04 кг
EAN
4044782321072
Без штучних підсолоджувачів
Ні
Дистриб'ютор
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Без ГМО
Ні
Біо
Ні
Без глютену
Ні
Без лактози
Ні
Вегетаріанський
Так
Веганські
Ні
Суміш
Суміш
Форма
харчові продукти
Юридична категорія продукту
Продукти харчування
Головна категорія

Попередження:

Зберігати в сухому місці та захищати від нагрівання.

Вопросы от клиентов

Протеїновий батончик 32% Whey Wafer 35 г - Weider

Добавить вопрос
Написать ответ