Унікальне, смачне хрустке печиво, яке хрумтить зверху та таке м’яке всередині. Одним реченням можна описати знамените хрустке печиво. Воно ідеально підходить для Різдва! Проте воно настільки смачне, що ви будете пекти його регулярно протягом всього року. Приготування максимально просте, тому його зможе зробити кожен.
Інгредієнти:
- 140 г тростинного цукру
- 120 г дрібного борошна
- 60 г какао
- 60 мл рапсової олії
- 40 г цукрової пудри для посипання
- 2 яйця
- 1 ч.л. розпушувача
- 1 ч. л. ванільного екстракту
- щіпка солі
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
В мисці змішати борошно із какао, сіллю та розпушувачем. В іншій мисці збийте яйця, тростинний цукор, олію та ванільний екстракт до утворення піни. Потім додайте цю рідку суміш до сухих інгредієнтів та ретельно все перемішайте. Тісто має бути липким та твердим. Дайте йому охолонути в холодильнику щонайменше три години, в ідеалі – ніч. Потім із тіста зробіть невеликі кульки та обваляйте їх в цукровій пудрі. Викладіть на папір для випічки.
Щоб печиво не злипалося, коли воно підніматиметься, залишайте між ним достатньо місця. Випікайте печиво в розігрітій до 180 °C духовці близько 10 хвилин. Дайте готовому печиву охолонути, а потім зберігайте в закритому контейнері, в ідеалі – в холодильнику. Але воно настільки смачне, що, скоріш за все, не буде заховане надовго.
Харчова цінність | 1 печиво (всього 24 печива) |
---|---|
Енергетична цінність | 81 ккал |
Протеїни | 1,5 г |
Вуглеводи | 11.5 г |
Жири | 3 г |
Клітковина | 1 г |
Якщо ви ще не чули про це хрустке печиво, саме час спробувати. Вам сподобається унікальна структура та чудовий смак. Печиво чудово смакує з чаєм або кавою.
Не соромтеся ділитися своїми творіннями з нами в соціальних мережах, позначаючи їх тегом #gymbeamua.
Додати коментар