Любите популярний салат “Цезар”? Тоді ви також повинні спробувати нашу модифіковану вегетаріанську версію. Замість м’яса ми використали нут, який збільшить кількість протеїну в салаті, а також підкорить вас своїм чудовим смаком і хрусткістю. Звісно, обов’язковими елементами є хлібні грінки, овочі, сир пармезан та типова заправка. А якщо ви використаєте нашу заправку ZERO, то уникнете зайвих калорій у салаті.
Інгредієнти:
- 300 г нуту
- 100 г хліба на заквасці
- 30 г тертого пармезану
- півтори столової ложки оливкової олії
- 1 невеликий салат ромен
- 1 чайна ложка копченої паприки
- 1 чайна ложка чебрецю
- ZERO Соус Цезар за смаком
- лимонний сік за смаком
- сіль за смаком
Вас можуть зацікавити ці продукти:
Спосіб приготування:
Дістаньте нут з упаковки і висушіть його паперовим рушником. Потім змішайте його з оливковою олією, копченою паприкою, чебрецем і невеликою кількістю солі. Підготуйте деко, застеліть його папером для випічки та рівномірно викладіть нут. Запікайте в духовці, розігрітій до 180 °C, близько 20 хвилин.
Тим часом підготуйте салат ромен. Наріжте його невеликими шматочками та складіть у більшу миску. Далі почніть готувати сухарики. Наріжте хліб на заквасці невеликими кубиками. Розігрійте сковороду, збризніть її олією та підсмажте хліб до хрусткої скоринки. Дайте грінкам трохи охолонути, а потім додайте їх до миски з салатом ромен. Так само посипте тертим пармезаном та остиглим запеченим нутом. Додайте ZERO Соус цезар, лимонний сік і сіль за смаком. Подавайте салат одразу.
Поживна цінність | 1 порція (загалом 2 порції) |
---|---|
Енергетична цінність | 487 ккал |
Протеїни | 21 г |
Вуглеводи | 62 г |
Жири | 15 г |
Клітковина | 10 г |
Вам сподобалася ця нетрадиційна версія популярного салату без м’яса, але все ще багатого на протеїн, завдяки нуту?
Не соромтеся ділитися з нами своїми творіннями у соцмережах, використовуючи #gymbeamua.
Додати коментар