GymBeam Cоєві протеїни

Cоєві протеїни from manufacturer GymBeam є однією з найпопулярніших альтернатив на рослинній основі. Його велика перевага полягає в тому, що за вмістом незамінних амінокислот (EAA) він найбільш близький до сироваткового протеїну. Саме тому він користується великою популярністю серед вегетаріанців і веганів. Однак для декого недоліком може бути те, що він часто містить більше цукру порівняно із сироватковим протеїном. Тому, якщо ви, наприклад, сидите на дієті перед змаганнями, і вам важливий кожен грам макронутрієнтів, вам потрібно уважно читати упаковку та обирати протеїн, який вам найбільше підходить.

 показати більше

Соєвий протеїн зазвичай виготовляється у вигляді білих пластівців. Їх отримують шляхом лущення соєвих бобів і знежирення. Потім пластівці перемелюють у розсипчасте борошно, яке містить приблизно 50-54 % білка. Потім для видалення ароматизаторів і цукру використовуються інші технологічні процеси. У результаті виходить концентрат, що містить близько 65-70 % білка.

 

Однак суміш все одно можна піддати подальшій обробці. Подальші процеси, що включають, наприклад, видалення клітковини і подальше центрифугування або сушку, дають змогу отримати соєвий ізолят. Це може бути навіть понад 90% білка, але зазвичай це скоріше 85%. Зразковим представником білків цієї категорії є ізолят соєвого білка.

 

Для кого підходять соєві протеїни?

  • Усім, хто шукає однокомпонентний рослинний протеїн зі сприятливим амінокислотним спектром, найбільш схожий на сироватковий білок. 
  • Спортсмени, які прагнуть м'язового зростання. 
  • Люди, які хочуть схуднути і яким необхідно збільшити споживання білка. 
  • Вегани, вегетаріанці та люди з непереносимістю лактози. 
  • Люди, які хочуть урізноманітнити свій раціон рослинним білком. 
  • Кухарі та кулінари, які хочуть збагатити свої страви рослинним білком. 
  • Люди, яким необхідно збільшити кількість білка у своєму раціоні.
  • Усім, хто шукає доступний рослинний протеїн. 

 

Як приймати соєві протеїни?

Для протеїнів зазвичай рекомендується порція 0,25-0,3 г білка на кг маси тіла. Якщо ви не хочете турбуватися про підрахунок, ви не помилитеся, якщо приймете 20-40 г суміші. Це відповідає більш-менш заповненій 30-грамовій мірній ложці. Верхня межа в 40 г білка особливо цінується спортсменами після силового тренування всього тіла, коли потреба організму в білку ще вища.

 

Для рослинних протеїнів рекомендується споживання приблизно на 25% більше порівняно з тваринними білками. Це пов'язано з тим, що рослинні джерела зазвичай містять меншу кількість лейцину та EAA. Ви можете підтримати засвоюваність рослинного білка, наприклад, за допомогою пробіотиків.

 

Як використовувати соєві протеїни?

  • Найкласичніший спосіб його вживання - змішати з водою або молоком і створити смачний напій після тренування або в будь-який час дня.
  • Він також чудово смакує з вівсянкою та іншими кашами, які він ароматизує і збагачує необхідним білком. 
  • Його можна додавати в тісто для створення десертів, насичених білком. 
  • У неароматизованому вигляді він підходить для приготування солоних страв, таких як білкова піца.
  • Його можна додавати в смузі або каву. Ці напої можна легко збагатити необхідним білком.  
 показати менше

1 Продукт

на сторінці
Задать направление по возрастанию
Виробник
  1. GymBeam (1)
  2. The Protein Works (1)
Смак
  1. шоколад (1)
  2. ваніль (1)
Маса в грамах
  1. 1000 г (1)
Форма
  1. Порошок (1)
Суміш
  1. Беспрімесний (1)
Метод обробки білка
  1. izolate (1)
Джерело білка
  1. Соя (1)
Юридична категорія продукту
ЕТИКЕТКИ ПРОДУКТІВ
  1. Vegan (1)
Фільтрувати за
Вегетаріанський (1)
Веганський (1)
Без глютену (1)
Без лактози (1)
Біо (1)
Без ГМО (1)
Без штучних підсолоджувачів (1)
Без пластмасової упаковки (1)
Без аспартаму (1)
  1. Soy Protein Isolate - GymBeam
    Соєвий ізолят - GymBeam
    83%
    83 % (320)
    589,00грн

1 Продукт