Mutant Whey - це п'ятирівневий сироватковий протеїн, що сприяє зростанню м'язової маси і збільшує утримання азоту. Містить мембранно відфільтрований і мікрофільтрованний сироватковий концентрат, також оброблений холодним методом ізолят і біоактивні пептиди ізоляту сиворотки. Збагачений глютамином і ВСАА.
Mutant Whey: 5-ти рівневий сироватковий протеїн, збагачений ВСАА та глютамином
Mutant Whey - унікальний 5-рівневий сироватковий протеїн, що сприяє росту м'язів і збільшує утримання азоту. Це перший в світі протеїн, який використовує спеціальні типи білка, кожен з яких володіє унікальними властивостями. Його специфічність полягає в тому, що він досягає кожного рецептора окремо, тим самим забезпечуючи унікальну доставку живильного матеріалу в цільові клітини. Цей протеїн багатий BCAA і глютаміном, важливими анаболічними компонентами.
Складові протеїну Mutant Whey
NITROSERUMTM - нова форма сироватки яка забезпечить прискорене зростання м'язів і підвищить секрецію гормону росту. Так як ізолят сироватки швидко вбирається і може бути не повністю абсорбований, NITROSERUMTM поглинає ці білки з рівномірною швидкістю, що забезпечує поступове постачання м'язів поживними речовинами. Він містить природні фосфоліпіди і фактори росту (IGF-1, IGF-2), що сприяють росту м'язів. З WHEY Mutant ви відчуєте, як ваше тіло збільшує силу і обсяг!
ActiNOS є гідролізований сироватковий білок з біоактивної ізоляцією пептидів. Виготовлений запатентованим методом, який швидко стимулює NOS (синтез оксиду азоту) до 950%. Це покращує кровообіг і забезпечує краще харчування ваших м'язів!
Гідролізований протеїн Whey містить біологічно активні речовини, такі як Di, Tri і Oligo пептиди, бета-лактоглобулин, альфа-лактальбумин, сироватковий альбумін і імуноглобуліни. Це новий «платиновий стандарт», набагато кращий, ніж традиційний сироватковий ізолят.
Комплекс контролю містить комплекс клітковини, яка допомагає поліпшити поглинання амінокислот, ніж посилює здатність рецепторів поглинати все елементи сироватки
Переваги Mutant Whey
- містить 5 видів сироваткових білків
- викликає екстремальний синтез білка
- посилений величезною дозою глютамина
- не містить аспартам, в якості підсолоджувача використовується сукралоза
- має легкий і кремовий смак
- має низький рівень лактози
- максимально швидко і добре поглинається
- має високу засвоюваність
Склад
NitroSerum (унікальний мембранно фільтрований концентрат сироватки / фосфоліпідний комплекс), мікрофільтрованний концентрат сироватки, ізолят сироватки з холодною обробкою, гідролізований ізолят биоактивного пептиду ActiNOS, гідролізований ізолят сироватки, комплекс з контрольованою дисперсією, пептиди глутаміну (з гідролізованих білків пшениці), натуральні і штучні ароматизатори , цитрат калію, ацесульфам калію, сукралоза, соєвий лецитин.
Дозування
Розмішайте одну мірну ложку Mutant Whey з 250-400 мл холодної води. Приймати 1-3 рази на день, а саме вранці, після тренування і перед сном.
Таблиця харчової цінності
Харчова цінність (смак шоколад) | 1 порція (36 г) |
---|---|
Калорійність | 150 kcal |
калорії з жирів | 30 kcal |
Жири | 3,5 г |
з них насичені жири | 2 г |
з них трансжири | 0 г |
Холестерин | 90 мг |
Натрій | 120 мг |
Калій | 240 мг |
Вуглеводи | 7 г |
з них клітковина | 2 г |
з них цукру | 2 г |
Білки | 22 г |
Вітамін А | 0 % |
Вітамін С | 0 % |
Кальцій | 8 % |
Залізо | 4 % |
Амінокислоти | |
---|---|
Аланин | 2,3 г |
Аргінін | 0,8 г |
Аспарагінова кислота | 4,4 г |
Цистин | 1,1 г |
Глутамин | 7,6 г |
Гліцин | 1,2 г |
Гістидин | 0,7 г |
ізолейцин | 2,6 г |
Лейцин | 4,8 г |
Лізин | 4,0 г |
Метіонін | 1,1 г |
Фенілаланін | 1,3 г |
Пролин | 2,6 г |
Серін | 2,2 г |
Треонін | 2,8 г |
Триптофан | 0,7 г |
Тирозин | 1,5 г |
Валін | 2,4 г |
Попередження
Інформація для алергіків: Містить молоко, сою, овес і пшеницю.
Виготовлено на виробництві, що обробляє арахіс, яйця, насіння соняшнику і горіхи.
Протеїн Mutant Whey - PVL
Загальна оцінка продукту
ЗАГАЛЬНИЙ РЕЙТИНГ
ВІД ЗАРЕЄСТРОВАНИХ КЛІЄНТІВ
89.2 %
Найкорисніший Позитивний Відгук
Найкорисніший Негативний Відгук
Попередження:
Зберігати в сухому місці та захищати від нагрівання.